Sider

sommerfugl og et sundt tip til varme sommerdage

28 juli 2012

Vi holder nyder stadig ferien. Thomas er startet på arbejde så i denne uge har det bare været børnene og jeg. Det er begrænset hvor meget kameraet har været fremme i denne ferie, men den anden dag sad der en fin fin sommerfugl i vinduet. Jeg turde ikke skifte til mit makroobjektiv, da der stadig sidder sand i mit kamera og jeg var bange for det skulle "falde" ind i huset hvis jeg begynder at skifte objektiv.
Jeg skal selvfølgelig have det gjort, menvar bange for den nåede at flyve, et par billeder måtte jeg have, også selvom det blev uden makroobjektiv.

Her stoppede sommeren brat i nat og i dag regner det, men hvis andre "døjer" med varme og sommer så kommer her et nemt tip til sunde is. Blend kødet fra en vandmelon, tilsæt evt lidt vanilie og frys i forme. Det er faktisk helt okay, og ganske sundt.


6 kommentarer:

 1. Skidt med makro når du kan tage så smukke billeder uden. Billedet af isen er nu også fint, du er god til at vise et lille udsnit som alligevel siger så meget.

  SvarSlet
 2. Smukke billeder!! Kan rigtig godt lide det bløde look :)

  SvarSlet
 3. Jeg har jagtet sommerfugle den halve sommer, men hver gang jeg render efter kameraet, er de fløjet. Så godt fanget! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt ærligt Malene så ved jeg ikke hvor godt den havde det, den viste sig at være ret langsom, måske pga den revnede vinge

   Slet