Sider

i gang

14 november 2012

et forstoppet billedbehandlingsprogram, et fyldt SDkort og et manglende fjernsyn har på det seneste gjort det en anelse svært for mig at blogge.

Vores billedbehandlings/arkiveringsprogram på computeren har på det sidste været så fyldt at det har været umuligt at overføre nye billeder til computeren, det kunne lade sig gøre med enkelte billeder, men processen var ualmindelig langsom. Derfor blev vores SD kort også hurtigt fyldt til bristepunktet og jeg har hver gang jeg skulle tage et billede, måtte slette et andet. Det er svært, ihvertfald for mig. Sidst men ikke mindst har vi i rigtig lang tid, ikke haft noget TV, hvilket naturligvis har betydet kamp om computeren.
Men... nu har vi igen fået TV, jeg har fået ryddet op på computeren og har et fuldstændig tomt SD kort. Det burde i princippet betyde at det der bloggeri ville være så nemt så nemt. Mit eneste problem lige nu er at jeg ikke kan greje hvor computeren har gemt de 1000 billeder jeg netop har overført.

Heldigvis har vi stadig utroligt meget liggende på computeren (sikkert derfor jeg ikke kan finde noget) og lidt natur, lidt kronvildt og et gammel tog kan man vel altid vise frem.
Nu er jeg i gang...

4 kommentarer:

 1. Men Heidi, de billeder der FANDT vej til bloggen er i hvert fald rigtig smukke. :)

  SvarSlet
 2. Smukke smukke billeder. Ahhh.
  Kender alt for godt til rod i computeren, min er dog stadig ny og rimelig ryddelig så dit indlæg her får mig lige til at huske at jeg ikke skal sjuske for meget med det med billederne, for så ender det bare galt igen!

  SvarSlet
 3. Hej Line
  Nu har jeg netop kigget rigtig mange billeder igennem for at finde de nyeste og HOLD DA OP jeg har meget lo......Tænk at tage 40-50 billeder af knækbrød! uden at slette dem igen.
  så ja husk det! jeg vil virkelig forsøge fra nu af!

  SvarSlet