Sider

28 december 2012

er pynten væk og juletræet sat i haven. Min bedste undskyldning for at plante mig i sofaen var at jeg skulle lave research, fordi vi skal have desserten med nytåraften.
I får lige to af mine favorit madblogs lige nu.

The Food Club har jeg været afhængig af længe, lækre opskrifter og helt fantastiske fotos.

For nyligt har jeg opdaget Majas Chocolat.dk den er bestemt også et besøg værd, men jeg advarer man kan ikke undgå at blive lækkersulten. Lige nu tester Maja lækre desserter til nytårsaften, måske andre end mig kan bruge noget inspiration.

Jeg tror det er godt at dem jeg skal holde nytårsaften med ikke læser madblogs, for så var der nok nogen der ville blive skuffet over det overskuelige dessert projekt jeg endte med at lande på.
11 kommentarer:

 1. Uh ja, The Food Club er nærmest vanedannende... Vi står for kransekagen, så jeg er indtil videre mest til Meyers. God aften fortsat :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal faktisk også have kransekage med. Laver du den efter Meyers opskrift eller køber du ?

   Slet
  2. Jeg havde tænkt mig at lave den selv... Har godt nok aldrig prøvet det før, men har en hel marcipan liggende som jeg ikke syntes skal gå til spilde.

   Slet
  3. Jeg tænkte det nok, men kunne også lige forestille mig at Meyers laver en rigtig god kransekage. Jeg selv var i tvivl om hvor jeg skulle inde en god opskrift, det ved jeg nu :) tak

   Slet
 2. De blogge må jeg da vist hellere kigge på.
  Vi er tre par der holder nytår sammen, og vi stå altid for natmaden.
  Min mand fisker, så vi tar frisk røget og gravet ørred med. Desserten er der et andet par der står for ;O) Vi lader os overraske.

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lækkert med frisk røget fisk :) kan godt forstå de har sat jer på den opgave med natmaden. Det er da ren luksus :)

   Slet
 3. The food club er jeg også ret vild med. Hvad fandt du på? Søger gerne inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina vi endte på brownie og is. Så ikke så nyt og eksotisk men en sikker vinder :)

   Jeg overvejede også lakridsmarengs bunde i lag med is og så granatæble i massevis som pynt. Lakrids tror jeg ikke dur til de små (og Alberte) og jeg gider kun lave en dessert!

   Slet
 4. Ja, julepyntet skal bare væk og så må det godt blive forår i en ruf! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt utroligt så "let" det er når det hele er væk. Vi holdt ellers ud længe i år. Indimellem ryger det før jul :)

   Slet
 5. Hei på deg, så koselig blogg du har. Gleder meg til å lese mere, så fine bilder;)) Hilsen Wilhelmines blogg i Norge

  SvarSlet