Sider

en sommerferie og en 4 års fødselsdag

01 september 2013

Vi er her stadig, selvom det er meget lang tid siden jeg sidst har været omkring bloggen.
I dag er det den første efterårsdag og når det sådan regner og rusker udenfor, som det gør her hos os, var det meget passende at tømme kameraet for en masse dejlige sommerferiebilleder.
Vi har haft den mest vidunderlige sommerferie. Vi har været vidt omkring i Danmark. Mariager, Ebeltoft og København har vi besøgt i længere tid, alle stederne i strålende solskin.

I Ebeltoft fejrede vi Holgers 4års fødselsdag. Ja 4 år er han nu, ham der engang var min lille dreng. Han havde en fantastisk dag og fik alle de gaver han havde ønsket sig. Han fik blandt andet fodbolde, fodboldmål, fodboldhandsker, benskinner, bogen om danske insekter og smådyr, insektnet og insektbeholder. Så kan I selv gætte hvad han bruger alt sin tid på.
7 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til, at min datter når insektalderen. LIge nu er vi i en sneglefase, og det er da også meget hyggeligt, men det slår dog ikke glæden ved at fange sommerfugle i fiskenet om sommeren ved Hasmark Strand.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sneglefasen ja :) der har vi skam også været. Sommerfugle er lidt skønnere, men de kræver nu også at man passer lidt mere på dem, så det er nok godt nok at vente lidt :)

   Slet
 2. Fantastisk dejligt billede af en dag, som går på hæld. Det gav mig lige en voldsom glæde i maven. Tak for det.

  SvarSlet
 3. Skønne billeder..:) Elsker vandet som baggrund..
  KH Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også en ret fantastisk baggrund vi havde i den feriebolig, jeg er stadig fuld af taknemmelighed over hvor skøn sommer i Danmark kan være.

   Slet
 4. Velkommen tilbage Heidi - skønt at høre fra dig. (Det ligner da starten på en "god" aften med alle de flasker på bordet:))

  SvarSlet