Sider

Advents fad

30 november 2009

Det startede med et smut i byens genbrugsforretninger


Her er resultatet
 

 

 

 
Posted by Picasa


Det startede sådan

8 kommentarer:

 1. Det var da en super go ide at male lysestagerne.. Så kan man jo få dem nøjagtigt som man vil have dem, og flere sammenhængende men i forskellig form.. Jeg synes din adventskrans er helt cool... ;)
  kh Rakel.

  SvarSlet
 2. Ja jeg er også helt vild med den!!

  Gode fund du har gjort der ;]

  Kh Maria

  SvarSlet
 3. Vildt fed idé, du har fået! Jeg kæmper altid med at finde noget, lysene kan stå i, der ikke fylder det hele og tager fokus fra det andet. Mal det - tak for ideen! Har du sprayet eller malet med pensel?
  Polka :-)

  SvarSlet
 4. Hej min ven.

  Det var da en god ide, den må jeg straks prøve af, så jeg kan være et par timer fraværende...tillykke med dine mange følgere - jeg er gået i stå

  SvarSlet
 5. Hej og tak for jeres kommentarer.
  Jeg holder faktisk af den nu :)
  Lige nu ligger der smølfer og sover på "det dejlige bløde græs", så det er skønt at Alberte også kan bruge den til leg :) jeg har jo også lånt hendes dyr, så noget for noget!
  Polka, det er spray, men der står bagpå at det er til glas, metal mm. ved ikke om det står på alle slags spraymaling, men jeg skriver det fordi min mand var overrasket over jeg kunne male på glas.Da stagerne først var gjort rene var det nemt, de skulle bare have en del gange, men det er drøjt i brug.

  SvarSlet
 6. Super, tak for svar. Det skal helt sikkert prøves!
  Polka

  SvarSlet
 7. Sikke en skøn og inspirerende blog, du har. Den vil jeg glæde mig til at følge med i. :)

  SvarSlet