Sider

Sne og smil

16 december 2009

 
Når man nu er på barsel og ikke skal køre 120 km hver dag for at komme på arbejde og hjem igen. Så er det da fantastisk med noget sne.
Alberte blev mindst lige så begejstret som mig og fra at være en bundhysterisk 3 årig, (over at der lå noget tøj på hendes stol) blev hun det mest glade og forventningsfulde barn, det krævede bare lige at få hende overtalt til at komme og kigge ud. Sneeeee!
Herefter foregik resten af morgenen i vindueskarmen. jeg fik lokket hende ud på badeværelset, men morgenmaden måtte indtages med udsigt over haven. Intet sted er udsigten åbentbart bedre end fra vindueskarmen på Holgers værelse, så her blev maden så serveret.
Jeg skulle til Læge med Holger for anden gang i denne uge, han har høj feber, hvilket åbentbart får lægen til vurdere at han skal følges tæt fordi han er så lille. Da vi kom hjem igen, havde vores søde genbo skovlet sne inde hos os. Tak for det Svend!
Trods sygdom, er sådan en formiddag da kun til at få et smil på læben over

 


 

 Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Lækre have-billeder! Er de jeres lille annex? Hvor ER det bare fint!

  SvarSlet
 2. Hej
  Og tak :)
  Det er Albertes legehus, vi synes også det er lykkedes meget godt, desværre er vi efterhånden "mange" til at bestemme hvad der skal derud, så indretningen er ikke altid som jeg havde forestillet mig :) Men det er dejligt at lege i fordi det er så lyst og man kan stå oprejst derinde

  SvarSlet
 3. Det må jeg nok sige! Sikke et helt fantastisk legehus! Er det et I selv har bygget? Hvem der bare havde en have med sådan et flot legehus :)

  SvarSlet
 4. Hej
  Thomas, min mand, lavede det i foråret. Jeg er også lidt stolt af ham :)

  SvarSlet