Sider

Applikationer 2

05 januar 2010

Dem der læste med i går vil vide at, Holger efter fælles aftale havde lovet mig at sove en lang middagslur, fordi jeg ville forsøge at applikere. Han viste sig at være ret god til at overholde aftaler. Ihvertfald sov han 2,5 time, hvilket er ret meget for ham. Stor var glæden da også, indtil jeg i aftes kunne konstatere at han havde feber. Hermed fik jeg så en forklaring på den pludselige lyst til at sove. Efter en laaang nat sidder jeg så her og vil berette om hvordan jeg så applikerede i 2 lange timer........
Nej desværre er jeg ikke så god til at følge mine planer ret lang tid ad gangen. For da jeg sad der medmin fine applikations- bog, kom jeg pludselig i tanke om, at jeg manglede noget fint at applikere på. Derfor ville jeg bare lige klippe en lille skjorte til Alberte. Det der med at vente, er ikke min mest stærke side, derfor endte det med at jeg syede en lille slå om skjorte istedet for at lave en applikation på forstykket. Så nu er min første (færdige) Elsebeth Gynther model syet!
Hold da op den er nem at sy og en genial model. Dem må jeg lave flere af! Når jeg altså lige har fået applikeret denne, det har jeg jo lovet:)

jeg undskylder den ringe billedekvalitet, men "Dåsen" nægtede at blive foreviget andre steder end på computeren hvor hun kunne se sig selv og sin Barbie. Nu er blusen i vaskemaskinen og et billede skal der være, selvom det er uden applikationer.


 
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Øv, at han måtte blive syg for at overholde sin aftale ...
  Men en skøn skjorte fik du da syet :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med det fine resultat - både lur-aftale&skjorte... glæder mig til at se applikationerne... og kender godt det med at for at gøre det man havde planlagt må man bare liiiiiiige... :-) "life is what happens while your busy making other plans", som digteren vist siger...

  SvarSlet
 3. Hej med Jer og tak :)
  Min lille dreng sover ikke om natten lige nu. Til gengæld har han nu sovet i sin barnevogn i 4 timer. Jeg burde også tage en lur, men jeg tror hele tiden han vågner, jeg er jo slet ikke vant til at have al den tid.

  SvarSlet