Sider

Applikationer 1

04 januar 2010

Jeg har lavet en aftale med Holger om at han skal sove i dag, længe! Jeg skal nemlig forsøge mig med at lave applikationer. Eller måske bare en enkelt lille en.
Jeg har fået fingre i en sand skattekiste, forklædt som gammel flyttekasse. Den kommer fra mine børns krerative Oldemor, og er fyldt med gamle opskrifter og mønstre. Jeg er så småt gået på opdagelse i den og det første jeg stødte på var denne fine bog med applikationer.
Tænk så mange fine ting man kan lave og så har den bare kostet i omegnen af 10 kr

 
 
 
Posted by Picasa
 

6 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud - jeg glæder mig til at se mere.
  Ha' en god dag.

  SvarSlet
 2. Så håber jeg Holger overholder jeres aftale :-)

  SvarSlet
 3. Spændende! Håber at Holger giver dig en pause til at hygge-sysle i :)

  Mit kursus lagde blødt ud med kun 2 timer idag og nu sidder jeg allerede her og blogger igen ;) Det er vist ved at blive en farlig men meget hyggelig, overspingshandlings-fælde for mig.

  SvarSlet
 4. Sikke en guldgrube du har fået dér! Glæder mig til at se resultater :-) Ikke for at stresse dig ;-)
  God fornøjelse!
  Polka

  SvarSlet
 5. Christina
  Jeg glæder mig også til at se mere :)
  Losarinas mor
  Det gjorde han ! jeg er bare ikke så god til at holde fast i mine planer, jeg manglede pludselig noget at applikere på, og ville så lige klippe en skjorte og ville så lige sy den sammen..... pludselig var den færdig men uden applikationer og der er altså grænser for hvor længe han kan sove :)
  Menne
  Det var en dejlig blød start.
  Jeg underviser og jeg kan lige forstille mig hvordan jeg kommer til at bruge mine forberedelsesdage når jeg starte på arbejde. Kan du ikke lige forestille dig en hel dag foran en computer. Det er da for fristende, ikke lige at tage en rundtur :) Håber på nyhedens interesse daler en smule inden da.
  Polka
  Før jeg fik Holger ville det have "presset" mig helt vildt at have sådan en kassen stående. Men jeg har efterhånden lært ikke at have vilde ambitioner (ingen faktisk ;)) om at være kreativ. Så du stresser mig ikke ;) tværtimod, fik du mig lige til at mærke hvor befriende det er at slippe forventningerne :)
  Jeg lover ikke, at jeg ikke skriver et klynke indlæg en anden dag om at jeg aldrig når noget, men lige nu er det ok :)

  SvarSlet
 6. Hej! Mon du vil dele eller sælge kopi af opskrifterne af den fine bog??
  De ser sååå fine ud
  vh sofie

  SvarSlet