Sider

Dengang

12 januar 2010

Endnu engang forsøger jeg at rydde op i mine billeder. Hvor er det sjovt at se tilbage på hvordan vi boede da vi havde vores lejlighed. Stort set alle møbler er skiftet ud- Ikke på en gang med sådan løbende. Når jeg ser billederne tænker jeg at det er meget sandfarvet :) Men dengang kunne vi lide det og vi gik faktisk op i at finde fine ting til små penge, fordi vi begge var på su. En anden ting jeg tænker er plads og luft. I dag er der mange flere farver i vores hjem, der til gengæld også mindre plads! det plejer at være omvendt, men vi flyttede fra en stor lejlighed til et lille hus!
Heldigvis er hjem for mig, der hvor der altid er is i fryseren og det er der her!

Mit hjem anno 2004/2005
 
 
 
 
Posted by Picasa

8 kommentarer:

 1. Ja det er helt fantastisk som tingene ændrer sig med tiden... Jeg har også en noget anden stil idag end for 5 år siden.. Heldigvis for det da.. ;)
  Nu ønsker jeg mig bare en kavalkade af billeder af jeres hjem anno lige nu.. :)
  kh Rakel.

  SvarSlet
 2. Har altid syntes at det var supersjovt at have billeder af hvordan det var engang. Vores hjem har vist ikke ændret sig så meget, selvom vi også er flyttet i hus, der er i hvertfald en del af møblerne der er de samme. Ligesom Rakel vil jeg også synes det er sjovt hvis du en dag vil vise os, hvordan der ser ud hjemme hos dig i dag!
  KH Kamilla

  SvarSlet
 3. Det ser nu meget dejligt ud- også den gang :-)
  Og der havde du vel også is i fryseren :-)
  Her er hjem, hvor der er mørk chokolade, rødvin og gode bøger :-)
  Og et strikketøj !

  SvarSlet
 4. Når jeg ser disse billeder, tænker jeg på en fødselsdagsbrunch med mange veninder og en masse lækkert hjemmelavet mad!
  :-)

  Og altid god kaffe!

  /Marianne

  SvarSlet
 5. Hej , jeg har lige set din kommentar om min datters røde kjole, ih, jeg blir sørme så glad, når nogen skriver lidt til mig. Det er en meget sød model, synes jeg, som er super til de fleste slags bukser. Jeg var i gang med en tutorial før jul, nu ligger den vist nederst i bunken min, men jeg lover, at den nok skal se lyset indenfor en rimelig tid.
  Kh fra Rikke

  SvarSlet
 6. Hov jeg glemte lige at sige, av for en historie om din Holgers fødsel. Han er godt lækker med den fine sixpence på...

  SvarSlet
 7. Rakel
  Ja det er sjovt som tingene ændrer sig. Selv min mand er blevet "til" tapet, han er kritisk men for bare 2 år siden havde det været helt udelukket! der skal nok komme flere billeder anno nu, eller i morgen:)
  Kamilla
  Vi har stadig også mange ting, men meget er skiftet. men jeg tror faktisk mange af de ting vi har nu også vil være her om 5 år. Min
  mand er møbelsnedker og det betyder dog at det ofte er nemmere at få skiftet lidt ud fordi han lige skal prøve at lave....
  Losarinas mor
  vi var så glade for den lejlighed og vi har mange gode minder derfra. Det var en helt anden tid, før børn :) jeg er vild med mit liv nu og jeg elsker selvfølgelig mine børn, men det var nu også skønt før med lange aftener, endeløse eftermiddage med masser af magasiner, god hjemmelavet kaffe, utallige cafebesøg, lange nætter med eksamenslæsning og opgaveskrivning og timevis af snak med gode venner. Det er den tid lejligheden repræsenterer :) og jo der var nemlig også is i fryseren

  SvarSlet
 8. Rikke W
  Tak for din kommentar, jeg glæder mig til at læse mere om kjolen, men nu må du ikke få stress :)

  SvarSlet