Sider

lad der være fest!

11 januar 2010

6 måneder!
Det er helt vildt, at det nu er et halvt år siden vores kæmpe baby havde sit dramatiske indtog i denne verden. Holger blev født 16 dage efter termin, fordi jeg (desværre) insisterede på at fødslen skulle gå igang af sig selv.
Han var uventet stor, også for stor, ihvertfald taget i betragtning at det var mig der skulle føde ham. Derfor sad hans skuldre fast og da hovedet var født, nåede jeg lige at få jordemoderen til at bekræfte mig i at det værste var overstået, inden vi fandt ud af, at ikke alt var som det skulle være. Resten af kroppen var ikke til at hive, vride eller lokke ud. Alting gik pludselig meget stærkt og rigtig mange mennesker kom hurtigt til.
Holger kom ud og en potientiel meget farlig situation blev heldigvis afværget. Den stakkels fader var vist den der havde det værst. Han stod som tilskuer og blev nærmest skubbet væk, samtidigt kunne han se de mange alvorlige ansigter og høre alle de bestemte kommandoer der blev givet.
Heldigvis gik det jo godt, men en dag som i dag kalder alle minderne frem, både de barske og de absolut lykkelige, som øjeblikket da Alberte mødte sin lillebror for første gang. Jeg tror det var kærlighed ved første blik ( altså hun synes han er ret dum, dum ,dum meget tit, men grundlæggende I ved) Kærligheden har varet ved. Og selvfølgelig skulle han fejres i dag, med lyserød blomst, lyserød glasur og (ja jeg ved et en købe) kage. Dr okthers glimmerglasur og krymmel var altså mere end hvad en 3 årig pige kan stå for. Og så er jeg altså ikke mere princip-fast.
Skal der være fest, så lad der være fest!


 
Posted by Picasa

10 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle søde unger, især det sidste billede af Holger er fantastisk. Han ligner en, der er meget lykkelig for søster's glimmerglasur ;)

  SvarSlet
 2. Tillykke med ham! Det lyder som en ret dramatisk fødsel. Godt at det endte rigtig godt (som billederne viser :)
  Og fin, fin kage!

  SvarSlet
 3. Sikke nogle lækre unger! Tillykke med dem begge. :)

  SvarSlet
 4. Et forsinket tillykke med den skønne unge !
  Og godt I holder fest med ksge og det hele :-)

  SvarSlet
 5. tillykke med ham ;) Det endte fint kan jeg se ;)

  SvarSlet
 6. tillykke med ham. Det må på mange måder være skønt at sidde 6 måneder senere med sådan en lille lækker trold og alt "det grimme" bliver tilbage i bakspejlet - dejligt at det endte godt.

  SvarSlet
 7. Tillykke med ham:-) Uhyggeligt som tiden flyver!
  Dejlige billeder:-)
  Kh Julie

  SvarSlet
 8. Hej med jer
  Tak for alle "fødselsdags" hilsnerne.
  Ja heldigvis gik alt godt og jeg tænker da også mest godt om den fødsel. Jeg turde ihvertfald godt igen hvis bare min mand var med på ideen:)
  God dag til jer alle

  SvarSlet
 9. Til lykke med det ½ år. Hvor er det hyggeligt, at I fejrer det! Holger ser ud til at nyde det i fulde drag :-)

  Polka

  SvarSlet
 10. Gratulerer med 6 måneders dag! Jeg fikk litt frysninger av å lese om fødselsopplevelsen din, selv opplevde jeg også litt dramatikk da min gutt kom til verden. Det er utrolig godt at det har gått så bra ihvertfall :)

  SvarSlet