Sider

02 januar 2010

Godt nytår, håber I alle kom ind i det nye år i god behold.
I går brugte vi formiddagen på at gøre Holgers værelse lidt mere hyggeligt. Utroligt hvad kælderfund og tapet kan gøre. Vi havde en gammel kommode stående, den blev fikset op med lidt tapet. Vi manglede greb og overvejede legoklodser og Albertes smølfer eller dyr. Eftersom alle butikker var lukkede, skulle det være noget vi havde i forvejen. Min opfindsomme mand foreslog lædersnor med en perle, egentlig bare indtil vi fandt på noget andet (det kunne nemlig ikke vente til i dag) jeg synes dog det er ok, så mon ikke de bliver på kommoden lidt endnu. Holger skal snart ind på sit eget værelse, og det bliver svært (for mig) men jeg synes det er nemmere når der er hyggeligt at være. Nu er det pludselig et drengeværelse og ikke bare et opbevaringsrum
 
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Hvor er den bare flot den kommode! Grebene må I da endelig ikke skifte ud. SÅ fine!

  SvarSlet
 2. Heisan.

  Det ser da rigtig hyggeligt ud...Jokke har også fået en af de fine robotter, de er så seje. Det frygtelige er bare, når drenge på 7 begynder at lege med det, det er det ikke lave til.....Vi holder os til lego starwars, det er ikke smukt, men de er fuldstændigt optaget af figurerne...og jeg må sige de er seje....Jeg håber i kom godt ind i det nye år, og at vi snart skal drikke kaffe...

  Klem Janet

  SvarSlet
 3. Hej Heidi - tak for din fine kommentar i mit hurlumhejhus - og da jeg kiggede forbi din blog, ku jeg pludselig se at dig kender jeg da vist! Hvis du er hvem jeg tror, så havde jeg sidste år nemlig en smule med dit arbejde at gøre, gennem mit arbejde - som er 10. klasse Center Djursland - jeg var med en enkelt gang på SOSU i Grenå sammen med vores SOL-piger - sjovt så lille verden er! Sikke en hyggelig blog du har - jeg glæder mig til at kigge med.
  p.s. min mand holder heller ikke så meget af kulørte hurlumhejhuse... derfor var jeg nødt til at skabe et virtuelt et som han ikke behøver flytte med ind i:-)

  SvarSlet
 4. sikke et lækkert værelse. Selvom det er hårdt for moderen, skal Holger nok blive glad i så skønne omgivelser.

  SvarSlet
 5. WAUW - det ser helt vildt hyggeligt ud, Holger skal nok blive super-glad for det.

  SvarSlet
 6. Hei, så koselig at du vil følge bloggen min. Melder meg som fast leser hos deg også, jeg :)For et utrolig stilig gutterom! Ble inspirert - likte spesielt godt tapeten med det oransje treet.

  SvarSlet