Sider

Fra mor til søn

18 marts 2010
Holger Holger du er en steg
Ihhh hvor jeg dog elsker dig

(når det med kærligheden nu er slået fast vil moderen gerne lige tilføje at du meget gerne må sove om natten og gerne hele natten eller bare det meste af natten, eller i det mindste sove en ordentlig formiddagslur, så din mor også kan sove lidt, hun kan nemlig love dig at hun bliver et meget mildere og blidere menneske og faktisk også meget smukkere hvis bare hun får lov at sove 2 timer i træk,.
I øvrigt er hun villig til at forhandle, hvad siger du til rettigheden til at komme sukker på havregrøden og gå med t-shirts med plastiktryk resten af livet ? kom med et udspil, hun er helt klart mør, det er nu du skal slå til)

4 kommentarer:

 1. Haha tak fordi du bragte smilet frem på mine læber!! Ja man er villig til at gøre hvad som helst for at få sin nattesøvn! Underligt nok glemmer man lidt hvor hårdt det er med alt det natteroderi! MEN heldigvis får det en ende... det kan jeg huske jeg altid prøvede at trøste mig selv med (ringe trøst iøvrigt!)
  Uhh de fusser er da lige til at bide i!!

  SvarSlet
 2. Du fik også mig til at grine, du rammer helt plet med din lille historie. Jeg er absolut også åben for forhandlinger i den situation;)

  SvarSlet
 3. Godt indlæg!! Ha ha ha...
  Hvad hvis man er mør allerede efter 4 uger og ungen er så lille at han hverken ved hvad havregrød med sukker og t-shirts med plastic tryk er??? .... Har virkeligt glemt hvad det vil sige at have nætter med kun 2 sammenhængende timers søvn af gangen...

  SvarSlet
 4. Kære Rakel
  Helt ærligt så slog det faktisk benene væk under mig at blive mor anden gang. Puha det var så meget hårdere end jeg havde forestillet mig. Hvis du har det lidt som jeg havde det (nogen dage) så ved jeg lige hvor du er :) De er jo fantastiske, men jeg ved ikke om det er fordi hverdagen bare fortsætter og alt skal hænge sammen præcis som før det er hårdere eller hvad det er. Første gang gik alt i stå her hos os og tempoet kom op i takt med vi blev klar. Anden gang blev tempoet sat ned ca. 1,5 time så havde vi 20 mennesker og en stor hund til kaffe :) eller hunden skulle vist bare have lidt vand!
  Jeg ved du nyder det, men jeg forstår godt hvis du synes det er hårdt indimellem
  Knus Heidi

  SvarSlet