Sider

Gris med grønt

26 marts 2010Fredag aften er disney, x fakta og burger aften (vi laver dem selv, andet kan jeg ikke have hængende på mig :))

I aften havde vi en rest flæskesteg fra farmor og farfar. Eller vi spiser ikke farmor og farfar, men vi spiser hos dem en gang om ugen og så får vi rester med hjem skønt.
Derfor blev menuen i dag lune rosmarinboller med persillepesto, grønt og en skive gris. Det kan anbefales, ihvertfald ifølge snedkeren og Alberte, jeg spiser nemlig ikke kød, men min variant med fåreost var også ganske god.

Hvis i skulle komme forbi emmerys, så tillad jer selv den lille luksus at købe et glas persillepesto med hjem. Uhm siger jeg bare

6 kommentarer:

 1. Mums, jeg ELSKER persillepesto. Har aldrig prøvet Emmerys... laver den faktisk oftest selv, men ellers køber jeg den meget pebrede hos Penny Lane i Aalborg - DEN er også super lækker :)

  SvarSlet
 2. Har i øvrigt lagt dig til min blogroll - håber, det er i orden :)

  SvarSlet
 3. Mhh - gir du en opskrift på bollerne?

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå man selv laver sine burgere efter de i Basta viste hvad en købebøf består af... fy for pyffer. Så kan man også godt forstå at man bare slet ikke spiser kød!

  SvarSlet
 5. Helle
  Jeg laver tit valnødde og andre pestoer, men persillepesto har jeg altså været ret uheldig med, har du en god opskrift ?

  Jeg kan godt skrive opskriften ind, men det bliver lidt på slump :)

  Christina
  Jeg har desværre (måske) ikke set basta, vi kan godt finde på at købe fast food. men sikkert ikke hvis jeg havde set det program, men når vi spiser burgere næsten hver fredag pt bliver det ret meget for meget :)

  SvarSlet
 6. Så uendlig mange vakre bilder du har på din blogg..
  Nydelig "følelse" her inne.

  Vil takke for varmende ord inne hos meg, blir så glad for det skal du vite:)

  Ha en herlig søndag videre vennen, kose deg masse.

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  SvarSlet