Sider

Sandheden

28 marts 2010


er vist noget man skal høre fra sine børn.
"mor jeg har tænkt på vil du have den her inde i stuen, jeg vil ikke have den på mit værelse"
For et stykke tid siden så jeg de smukkeste stager hos Christina (undskyld Christina jeg giver dig skylden for at inspirere mig til rædslen på mit billede) men altså jeg så disse stager en sen aften og tænkte "jeg må prøve at lave en stage" jeg forsøgte mig med det jeg lige havde i skufferne, I kan selv se resultatet. Det er jo ikke æstetik, men som I kan se skrev jeg Alberte på den og stillede den derfor til pynt på hendes værelse. Jeg tænkte nok, at hun ikke var så hård en dommer eftersom hun aldrig frivilligt smider noget ud og både samler på gamle poser, alverdens stumper papir og gammelt gran hvis hun får lov. Men mors hjemmelavet og skæve lysestage, nej, der er åbentbart grænser for hvad hun vil gemme på!

9 kommentarer:

 1. Av, den var værre! de kan sgu være ubarmhjertige, de søde små :-) Jeg syns nu den er fin - og hvis ikke navnet var lidt forkert ku jeg sagtens arve den efter Alberte... Måske ombestemmer hun sig, hvis du fortæller at alle de voksne piger på mors blog syns den er vildt lækker??? (og dog - det ville ligne et barn dårligt at være til fals for den slags "mainstreamingisering" af smag!!!) KH Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jeg synes altså også at den er fin! Men jeg synes at det er endnu finere, hvordan Alberte forstår at sige fra på pæn og ordenlig måde. Det er da en rigtig god (og lidt misundelsesværdig) evne at have med sig.
  kh Mette

  SvarSlet
 3. Den Alberte er altid god for en fin bemærkning!

  Og må jeg så lige sige: Mette! Hvor sjovt at finde dig i cyberspace. Jeg skal da helt sikkert følge din blog også. :) Knus fra Anne (Birgits niece)

  SvarSlet
 4. He he - det er egenligt ret sjovt... Men fedt du kaster dig ud i at lave dem selv... kræver det ikke et kæmpe udstyr?

  SvarSlet
 5. haha.. Så slemt er det altså heller ikke Heidi - det er fedt du bevæger dig ud i det.. Og hvor er det sejt sagt af Alberte.
  Der må afholdes porcelænskursus i stedet! Jeg er helt sikker på at du har gode evner herindenfor..

  SvarSlet
 6. Lisbeth
  Jeg forstår hende, så lyver billedet den er grim ! Troede bare naivt på at hun ville elske den fordi jeg havde lavet den :) Og nej Alberte kan ikke "købes" :)
  Mette
  Hvor er det en positiv måde at se det på. Tak for den vinkel
  Anne
  Ja hun siger tingene som de er! Sjovt du lige fandt Mette
  Christina

  SvarSlet
 7. Hi, hi, det er da en sød historie om ikke andet! Ja, de søde små kan da være rigtig så ærlige indimellem!!

  SvarSlet
 8. jeg synes da stagen ser så skøn ud... på den fede måde!!... er den ikke smuk med lys i... og hvad er det du har stemplet ordene med..

  SvarSlet
 9. Christina
  Så er jeg tilbage
  Jeg tror det kræver en del udstyr hvis man skal lave noget flot og brugbart, eller også skal man bare bruge øvelse ;) jeg har brugt selvtørrende ler, tror "normalt" man bruger noget helt andet, men tror godt jeg kan lave noget engang....
  Sirir
  Ja ærligheden fejler ikke noget, måske skal jeg trods alt håbe på det hænger ved, det er da en god egenskab at have :)
  Rakel
  Den er helt ærligt ikke ret køn. .... heller ikke med lys i :) men jeg tror godt det kan lade sig gøre at lave noget, også i det materiale. Bogstaverne er stempler, de er nemme at bruge.
  Christina
  Jeg hepper på kursus :) Det gjorde faktisk lidt ondt på mig at vise den frem ;)

  SvarSlet