Sider

Påskeæg

31 marts 2010

De sidste dag har stået i påskeæggets tegn her hos Alberte og jeg. I går morges mødte vi op hos Bedstefar og Bedstemor og mens Bedstemor legede med Holger og Alberte (når hun ikke lavede æg) arbejdede Bedstefar og Jeg. Hvor var det sjovt og kl 17.30 drog vi afsted indsmurt i chokolade fra top til tå og med 18 påskeæg, der skal deles ud i løbet af påsken, alle har de en lille hemmlighed inden i. Nogle huser et schleich dyr, andre en karamel og andre igen noget helt andet.Alberte var også igang med chokoladenFor første gang har vi pyntet lidt til påske herhjemme både i stuen og på Albertes værelse. Alberte og jeg har klippet påskeæg i hver vores stil naturligvis ;)


7 kommentarer:

 1. Åh hvor hyggeligt Heidi. Æggene er SÅ fine, idéen super. Håber, jeg får tid og overskud til den slags, når mine tøser bliver lidt ældre og rigtig kan være med...

  Og så fint med æg i hver jeres stil ;)

  God påske!
  KH Helle

  SvarSlet
 2. Ej hvor fantastisk.. det lyder kompliceret?! men ser meget lækkert ud!!....

  SvarSlet
 3. Mums!
  De ser godt nok lækre ud. og så hjemmelavede.
  Lækkert!
  Ha' en dejlig påske ;)

  SvarSlet
 4. Nøøøjj hvor er ham bedstefar og hans datter dygtige...Det er den fineste og bedste ide ever...Tænk hvor er dine børn heldige med en guldsmed og en bager som bedstefædre....Jeg glæder mig til at komme ud og cykle og se på påskeæg og spise hjemmebag ved det nye spisebord....fagre nye verden....God påske til jer blandt hjorte (Ps. mon jeres naboer er taget på camping, det er jeg stadig forundret over)(PPS. papiret er fra Farm mountain, og de har på lager...)

  SvarSlet
 5. Hvor er I vilde, at I sådan laver chokolade-påskeæg. De ser MEGET lækre ud!

  SvarSlet
 6. Rigtig god påske til Jer også. Æggene smager godt men ikke fantastisk, det skal være en bestem slags chokolade (ikke valrhona:)) for at amatører som os kan få det til al ligne æg.

  SvarSlet
 7. Tak for de skønne æg, vi er glade for, at vi var nogle af de heldige modtagere. Maltes blev da virkerlig også modtaget med glæde og spist med det samme :-) Vi voksne gemmer det til en særlig aften... God påske søde. Kærligst Stine

  SvarSlet