Sider

Make over

30 marts 2010

Jeg har fået nyt spisebord. Jeg var egentlig glad for det vi havde, eneste problem var at det var lidt mørkt og den vilde struktur i træet gjorde at det hurtigt blev rodet at se på. Jeg tror vi savnede forår og lys, derfor har jeg gået og sukket efter et hvidt spisebord. Se hvad min mand havde med hjem i fredags. Det er fordelen ved at have en "in house møbelsnedker" som søde Mette kalder ham

læg venligst mærke til det fint ryddede og rene bord og se bort fra krummerne på gulvet under bordet :)
Det bedste billede jeg kunne finde med det gamle bord er fra sidste påske, hvor Alberte malede æg. Tænk det er så længe siden!

11 kommentarer:

 1. Sikke et skønt bord - lækker detalje ved benene!! Er det tilpasset i højden til stolene? Jeg synes nemlig de fleste borde blir liige høje nok til dem.

  SvarSlet
 2. Hej Henriette
  Nej dette er ikke tilpasset i højden for benene er færdige ben fra HAY, til gengæld er pladen ret tynd, ellers var det heller ikke gået :)
  Men jeg ved hvad du mener for det andet bord var nemlig lidt lavere end standart af samme grund. Jeg sidder lige og tænker at det måske er mine korte ben der gør jeg sidder så godt i de stole :)

  SvarSlet
 3. Åhh hvor ser det godt ud Heidi! Elsker Eames, især med de smukke træben. Glæder mig til jeg en dag får sparet penge nok sammen til mine. :-)

  God aften til dig!

  Kh. Tine

  SvarSlet
 4. Ja det er helt sikkert også pga. mine korte ben at jeg synes de er fantastiske at sidde i :)

  SvarSlet
 5. hvor lækkert og lyst.. Og det kan jeg til dels også sige fordi vores er næsten magen til dit:-) - i hvert fald de samme ben og næsten samme stole..
  Det ser rigtig godt ud hos jer.

  SvarSlet
 6. Såååååååå fint - både bordet og de skønne stole! :)

  SvarSlet
 7. Hej Heidi

  Ællllsker også mine Eames stole, men måtte save af spisebordet for at få det til at passe sammen. Mine korte stænger sidder også rigtig godt på stolene, men min mor med sine lange, påstår altså også at de er gode at sidde på.

  Kh Shina

  SvarSlet
 8. Tine
  Vi købte stolene for 4 år siden sammen med vores hus. Selvom der var alt for meget at bruge pengene på (maling, vandhaner, vådrums-sikring og andre spændende ting) så valgte vi altså også at bruge nogle af vores penge på stolene, det har vi ikke fortrudt
  Christina
  Jeg var selvfølgelig lige tilbage på din blog og lure :) jeg kan huske det så skønt ud men detaljerne kunne jeg ikke huske. Vi mangler historien om bordet ;)

  SvarSlet
 9. Hej Helle
  Tak :) det har lysnet hele spisekrogen, så det var en god beslutning.
  Shina
  Min mand har lange ben og han sidder heldigvis også fint i dem. Han pønser dog på at sælge dem uhh jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes, men han plejer at være heldig nok med sine ideer. men jeg skal ihvertfald have lidt tid før jeg er klar :)

  SvarSlet
 10. Hej Heidi
  Ih, hvor blev jeg glad, da jeg da det var min blog som dukkede op bag linket til "søde Mette" ;)
  Du ER altså heldig med den dygtige mand og jeres nye flotte spisebord. Min (mand) er også igang med et spændede projekt i værkstedet, men det trækker desværre lidt ud, da han har frygtelig travlt med arbejde. jeg glæder mig frygtelig meget til han bliver færdig med det. Vi burde næsten slå os sammen, med din møbelsnedker-mand og min industriel designer-mand ;)
  Herhjemme sidder vi også på Eames. Vi "samlede" på dem mens vi læste. Efter at vi har fået malet spisebordet hvidt, har jeg dog lidt fortrudt at vi købte hvide og ikke sorte...
  Hvor er jeres høje stol iøvrigt rigtig sød! Er det den fra ikea? Jeg har tit kigget på den og tænkt, at den var meget finere end trip trappen.
  kh (søde) Mette ;)

  SvarSlet
 11. Kære Mette
  men du ER sød, i ordets allerbedste forstand :) Det lyder til han har travlt din mand, håber I rigtig har tid til at nyde påske nu!
  Lige med bordet så er det jo "bare" færdige ben fra HAY og så en plade, men jeg er heldig han har mulighed for at lave det, og han er nu også ret dygtig :) Det lyder spændende det Nis (er det ikke sådan) laver, engang må jeg have detaljerne om hvordan man laver PHD som designer. Jeg ved kun hvad man arbejder med som biolog, og den slags. Jo der er helt sikkert grobund for godt samarbejde, ene af gode kompetencer ;)
  Stolen fungerer godt til Alberte, eller så godt som en stol nu kan fungere til hende. Hun har en trip trap som Holger har arvet, vi overvejede at købe en til, men Alberte er ikke så god til at sidde på den. Hun er enormt kropslig og i bevægelse konstant og faldt tit ned af trip trappen eller brugte fodstøtten som sæde. Vi syntes derfor det var mange penge at give for en mere. Ikea stolen er vist stadig på prøve, det går ok, men egentlig sidder hun bedst (mest stille) på en "voksen stol"

  SvarSlet