Sider

Den halve sandhed

27 april 2010

De første rabarber fra haven er blevet høstet, så da familien kom hjem stod den på lun rabarberkage.

er det ikke den rene idyl! billederne blev taget kl. 15.20

13. 26 så virkeligheden noget anderledes ud :)

I går aftes var vi såååå trætte så jeg sagde rigtig mange gange "lad det være, jeg ordner det i morgen"
Et i forvejen rodet hus + en fyldt opvaskemaskine+ to børn til morgenmad, fri leg og madpakkesmøring så kan I selv regne ud hvordan her så ud da jeg havde afleveret børn ?
Jeg kunne jo have ryddet op som det første da jeg kom hjem. Men nej, jeg havde noget stof og et mønster til bukser, som bare skulle prøves af. derfor satte jeg mig midt i rodet og begyndte at sy :) indtil en veninde kom uventet på besøg..... midt i rodet, som selvfølgelig kun var blevet værre med stof, mønsterpapir osv over det hele.
Heldigvis kender jeg hende så godt at vi bare fandt en bar plet, drak kaffe og sludrede, og det var så hyggeligt.
Da hun var gået syede jeg færdig og så fik jeg travlt........
Nøj for en tornado, der fjernede bunker, lagde stof sammen, støvsugede, støvede af, tog billeder, plukkede rabarber, bagte, vaskede gulv og tændte stearinlys. puh jeg var forpustet, men hold da op hvor kan jeg nå meget uden en 3årig spørgelysten hjælper ved min side, samt 9 kg morglad drengebarn på hoften.

Men det jeg også vil frem til er at det jo også er det fantastiske ved at blogge, vi kan iscenesætte os selv, og vores hjem som vi vil, iøvrigt tog jeg endnu flere billeder af rod end dem I ser, men dem får I altså ikke lov at se. Der er vel grænser for hvad man røbe om sig selv ;)

13 kommentarer:

 1. Måske man skulle starte sådan en "vis os dit rod" blog-kæde :-) det der er jo vand!
  Og godt nået;o)

  SvarSlet
 2. Men det første billede ser da superlækkert ud. Der ville jeg gerne komme til eftermiddagskaffe.

  Er du startet på arbejde igen, og Holger i vugger?
  -Christina

  SvarSlet
 3. HA! vi har lige "oprydnings og gøre rent snakken" på arbejde idag... hvor vi ikke var helt enige hvor lykkelig, man blev af at rydde op og gøre rent...;o)
  Det dejligt at rydde op...meeen jeg sidder pt i en stue, hvor der er lego, vasketøj og mønsterpapir m.m over det hele...
  -kan heldigvis høre én, der rydder op efter aftensmaden, ude i køkkenet... (-og det kan man da godt blive lidt lykkelig af...)

  -er helt klar med på en "vis mig de rod" blog kæde...;o))

  Hos Dos family rydder de også op for tiden! http://dosfamily.com/

  Det må være foråret, der gør det!
  /Maja

  SvarSlet
 4. Det er bare super svært at undgå rod engang imellem - specielt med børn i huset. Men synes som Christina at det ser alt for lækkert ud på de første billeder.

  SvarSlet
 5. Ja rod skal der være.. men det er bare ikke så pænt at se på! Men tror ikke man kan undgå det.. men det er lidt det der med at man skal huske at rydde hver lille bitte ting på sin plads og alle ting skal have sin EGEN plads.. for det er der "rodet" opstår..

  Jaja... jeg skal ikke sige noget for her roder det også ;)

  Kh Maria

  SvarSlet
 6. Rababerkage er bare det bedste i hele verden... jeg må ud og så om mine rabarber er klar til høst...

  En geni styrer kaos... så skidt md at det roder ind i mellem.

  SvarSlet
 7. Gry, ja jeg er med på vis mig dit rod, jeg har mere :)

  Hej Christina
  Jeg starter på mandag, men Holger er ved at lære at gå i vuggestue, han har faktisk haft pladsen siden 1.marts meeeen han var jo så lille! lige efter påske startede vi langsomt op og nu er han afsted fra 9 til 15 sammen med sin storesøster(de går på samme stue i en god institution der arbejder med fuld integration, så de går sammen fra 0 til 5 år). Det er helt vildt at han er blevet så stor!

  SvarSlet
 8. Hvor ser det fint og lækkert ud!
  Og uh, uventet besøg er min evige frygt ;) Det er jo ganske enkelt umuligt at komme i bund med oprydning med småfolk i huset. I hvert fald i ret lang tid af gangen.

  SvarSlet
 9. Hej Maja
  jeg var lige inde hos Dos, skønt sted, fik lige flere ideer til indlæg :) jeg har nemlig et fantastisk rengøringstip, det involverer desværre ingen udklædning:)

  Hej ffuwer
  Tak :) det smagte også dejligt

  hej frk. Evigglad
  jeg er en skovl til at rydde op, måske netop derfor er jeg stor fan af FASTE pladser til ting og sager ellers KAN jeg simpelthen ikke finde ud af det og det tager helt overhånd og min mand må redde os alle fra total kaos :)

  Hej Henny
  Rabarberkage er godt ja, håber jeg ikke var for hård ved mine rabarber, men jeg kunne ikke lade være og de "slap" meget let, er de så ikke klar eller????

  SvarSlet
 10. Hej Mette
  vi var vist ved tastaturet samtidigt. Ja uventet besøg ;) jeg tager det faktisk ret afslappet, Thomas derimod, han HADER hvis der roder og kommer gæster. jeg har det værre hvis der kommer uanmeldte hvis vi spiser mad der egentlig ikke lever op til mine standarter :)
  I dag var rodet helt og holdent min egen skyld, jeg skulle bare ha taget det som det første men jeg gad ikke, selvom det var vildt.
  Jeg følte mig lidt som en på 15 alene hjemme, der rigtig slog sig løs (faktisk spiste jeg også nutella til formiddagsmad, men sig det ikke til nogen)
  Men her blev fint og det holdt i ca 3 minutter efter familien kom hjem. Det er den tid det tager for Holger at smuldre en knækbrød, vælte et glas mælk og smatte en kiwi ned i bordet, imens kunne Alberte nå at finde farvekridt, papir og en kuffert med Barbie frem :)
  Håber dit ansigt ligner sig selv igen

  SvarSlet
 11. HA - sku DET være rod :-) så sku du se herhjemme - jeg syns du har det mest fotogene rod jeg længe har set!!! Hyggeligt med besøg og sikke en lækker kage - vi kan først trække de første rabarber i weekenden, men så skal den heller ikke ha for lidt m. kage og kompot (havregrød m. kompot er FABULOUS!) KH fra Lisbeth

  SvarSlet
 12. Lisbeth
  Jeg var vist for forfængelig, måske jeg smider et billede mere på i morgen, men så afslører jeg bare at jeg drikker sodvand, der står nemlig tomme flasker i baggrunden. Og hvis jeg så undskylder mig med at flaskerne er fra weekenden, så afslører jeg bare de har stået der siden lørdag!
  Det lyder lækkert med kompot, jeg måtte vælge og nu har jeg utålmodige sjæl plyndret min rabarber. Men jeg har også ventet 2,5år.. 2,5ÅR siger jeg dig!

  SvarSlet
 13. Hvor lækkert med rabarber direkte fra haven...det gad jeg også godt voksede i min have.
  vi roder også rigtig meget hjemme hos os, men har heldigvis en kæreste der rydder op efter os alle sammen...luxus ikk : )
  God dag til dig

  SvarSlet