Sider

Mens vi venter på figuren bukser

28 april 2010Jeg mangler tøj! særligt bukser! Jeg mangler rigtig meget de der fede jeans der bare går til alt, men efter 2 fødsler er det lige som om det ikke er blevet lettere at finde den perfekte pasform (det kræver vel egentlig også en tur i nogle butikker og prøve lidt forskelligt) Nå men indtil jeg får figuren tilbage, det sker da af sig selv ikke? eller indtil jeg accepterer at tingene (jeg) har forandret sig (mig) så syr jeg lige nogle flere af dem her, for de er da fantastiske :)
Men hvordan er de mon at cykle i og er de overhovedet på mode længere eller bare håbløst gammeldags ?

14 kommentarer:

 1. Åhh, jeg står i præcis samme situation!!! Havde ikke problemer med at komme tilbage i "egen krop" efter første fødsel, men hva er det lige der sker efter nr. 2. Åbenbart igenting ;) Synes de ser fantastisk skønne ud de bukser
  Knus fra Maria

  SvarSlet
 2. Var det mig der lige skrev dér... eller ikke!
  2 unger og en halvslatten mor, det er vi vist flere der kan nikke genkendende til :D Jeg tærskede lige gamle 90'er billeder igennem i går (skal til 90'er fest på jobs) og fandt et af mig med vaskebræt og 10 kg lettere - hvor kom det fra!! Er overbevist om at jeg kan komme til at se sådan ud igen og er begyndt på løbetræning efter 12 år uden en løbesko på, men det skal lykkes.

  I øvrigt, super fede bukse,r aner jeg lidt McHammer stil :D apropos min 90'er fest. Hvor er modellen fra? Den skal jeg da lige ha' snittet et par stykker af.
  Kh sine

  SvarSlet
 3. Rigtig fine bukser - havde faktisk selv overvejet at sy nogle magen til, men hvor har du mønstret fra?
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Maria nej absolut ingenting sker der!!!!! :) før jeg fik min den første troede jeg det var "slut" efter en fødsel, men jeg blev positivt overrasket så jeg havde store forventninger her anden gang, for det måtte da være det samme, men nej! tror ovenikøbet jeg fik sagt meget bestemt til min veninde (der beklagede sig over kroppens udseende efter at have født anden gang, og hånede mig lidt og sagde bare vent til det bliver dig) nå men jeg sagde "det kan godt være..... men det kommer jeg altså selv til at bestemme hvordan jeg vil se ud" det gjorde jeg så ikke :-)

  Sine
  Ej er vi så gamle at 90er fest er " in" puha. Men det er lidt noget skidt med det manglende vaskebræt, for så vidt jeg husker gik vi i ret korte T-shirts, meeen var der ikke også noget med gamle underkjoler ud over bukserne og så dr martens, det kan en halvslatten mor vel også vise sig i ;)
  Mønster til bukser er onion berberbuks, de er MEGET nemme!

  Karen
  Det er et ONION 0004 specialmønster berberbuks står det.
  De er så nemme. Det er to stykker stof man klapper sammen og syr rib foroven og forneden, jeg har dog lavet en løbegang forneden i disse.
  Det er nok et år siden jeg købte det mønster fordi jeg skulle lave nogen til min niece, troede slet ikke det var mig. men i det rette stof ja så er jeg faktisk blevet glad for dem.

  SvarSlet
 5. He he det er et glimrende navn til de bukser. De er flotte. Kender det jo alt for godt. Jeg håber endnu, men Sommerbird gør det ikke nemmere for mig.
  Kh. Stine

  SvarSlet
 6. De er i hvert fald stadig rigtig meget på mode - i hvert fald i min verden. Og er vi mange nok der går i dem, ja så danner det vel også en slags mode.

  Her ventes der også på de der alt for fede jeans, der bare sidder lige som de skal og hvor de skal - meeen, det gjorde jeg vist også før fødslen. Det kan godt være jeg fik min krop fra før graviditet tilbage hurtigt, men den var nu heller ikke ligefrem efter "modelmål" i hvert fald ikke ift. fede jeans. :-)

  SvarSlet
 7. Hej

  Rigtig fine bukser. Hvad for noget stof er de syet i?

  Mvh. Anne Sophie

  SvarSlet
 8. Stine
  Det er jo ikke længe siden du har født :) så gå du bare ombord i summerbirden, det kan være du aldrig får chancen igen for at indtage store mængder uden at tage på. Hurra for amning!

  Mie
  Du har en pointe, en god en! jeg var faktisk heller ikke tilfreds før, egentlig er mine ben blevet til det bedre eller også er det bare fordi jeg ikke kan se dem ordentligt for den forp...... topmave, den har ihvertfald aldrig været så slem før i en ikke gravid udgave!

  anne sophie
  Jeg tror det hedder bomuldssatin, det har en anelse blank overflade, på den gode måde altså ;-)

  SvarSlet
 9. Hejsa... vil bare lige sige at de der bukser er højeste mode.....og de er da bare for fede....ja jeg kender godt det der med ikke lige at kan være i sit tøj efter tre fødsler, hvor den sidste var for 6 år siden..meen nu løber jeg tre gange om ugen og deltog i mit første 10 km løb i lørdags, og det var skide hårdt men også dejligt..bare det at gennemføre var en fed oplevelse...
  Og jeg er blevet bidt af zumba og danser det meget og skal til at uddannes nu... så mon ikke det lige så stille begynder at rykke på sig.... men no matter what, så er hængerøvsbukser fede, for der er ingenting der strammer...

  Knuz derude..
  bettina :-)

  SvarSlet
 10. Jeg synes du er super smart - og praktisk.. Og det er lige så vigtigt!

  SvarSlet
 11. Ja det er nok noget af det bedste - sådanne harems bukser noget af det fedeste.. Dem bliver man aldrig træt af.. Kram fra C

  SvarSlet
 12. Skønne bukser! Jeg satser altså også på, at stilen holder en sommer til, så lad os stå sammen og holde trenden oppe lidt endnu ;)

  SvarSlet
 13. De er da super fede! Skal da helt sikkert finde det mønster og så ud og købe fine forårstekstiler.

  SvarSlet
 14. Hej Heidi,

  Ja, jeg har da osse lige købt mig et Onion Berberbuks mønster (vist godt nok ikke helt det samme), af samme grund. Jeg er i slutspurten på min 3. graviditet, og synes da efterhånden at jeg ligner en bolledej der er gået over alle bredder. Sådan nogle bukser må være det hélt rigtige til bagefter!!

  Så i tilfælde af, at de bukser ikke er trendy til "vi gamle" så må vi se at få ændret på dét!!

  KH
  Camilla

  SvarSlet