Sider

jeg tænker

27 maj 2010

over hvad jeg skal med min blog, ikke så meget mine ord, det vil være tilfældigt hvad der dukker op præcis som før, men mine billeder. Skal jeg af frygt for de bliver misbrugt undlade at vise dem frem, skal jeg stadig vise billeder af mine børn men kun i situationer hvor de ikke umiddelbart kan genkendes eller skal jeg bare fortsætte som før? Min største dilemma er hvad jeg kan tillade mig overfor mine børn. Vi havde diskussionen herhjemme da jeg startede bloggen, stadig efter så mange indlæg spørger jeg altid Thomas inden jeg viser billeder af ham og børnene om vi er enige om det er ok. Men er det ok at situationer og billeder fra deres liv er offentligt tilgængelige, uden de kan give deres samtykke, engang ville jeg have sagt JA, nu er jeg i tvivl, derfor har jeg fjernet de fleste billeder af dem mens jeg tænker og tænker og tænker!

Egentlig havde jeg lavet indlægget uden et billede, måske ville jeg forsøge at være lidt symbolsk ved at udgive mit første indlæg uden et billede, men nej det bliver der altså ikke ændret på. Min blog er MED billeder, men måske uden børn
Så vær så artig en rabarberkage, fordi det var det jeg havde :)

11 kommentarer:

 1. Hej Heidi..
  Jeg går rundt og jonglerer lidt med de samme tanker.. Har endnu ikke fundet løsningen - men indtil videre holder jeg nok også en lille smule igen med børnebillederne..
  Og kæmper for at finde ud af at mærke mine billeder, som en forholdsregel..
  Ha' en dejlig aften..
  KH Anne

  SvarSlet
 2. Kære Anne
  Der er noget at tænke over! Også rigtig dejlig aften til dig :)
  Mange hilsner Heidi

  SvarSlet
 3. Tror på det bedste i folk, måske det er naivt...
  -men det er mit udgangspunkt!
  så på min blog vil man stadig kunne finde mine billeder, af det der mit og af mine.
  Men vil da forsat, tænke over hvad jeg ligger ud!
  -for hvad er en blog uden billeder...
  God aften!
  /Maja B

  SvarSlet
 4. Jeg skriver nu navn på med photoscape, det er super nemt.
  Og så tror jeg at der måske ikke lige kommer helt så mange af lillefisen som før.
  Sig mig lige hvad det er for et fedt blad der under kagen? :o)

  SvarSlet
 5. hej gry
  en rabarberkage på et rabarberblad :)
  Jeg kan ikke bruge photoscape, da jeg har en mac, men jeg bliver nok bare mere påpasselig fremover selvom jeg har også overvejet nøje indtil nu når det kom til børnene. Men vi må se hvad vi når frem til.
  Sov godt :-)

  SvarSlet
 6. Hej Heidi

  Ja kan udemærket forstå dig og der er mange som tænker som dig. Jeg begyndte for noget tid siden at mærke mine billeder, jeg har også mac og kan heller ikke bruge PS, men jeg bruger picnik istedet.. Men helt klart også færre børnebilleder hos os!

  Kh Maria

  SvarSlet
 7. Jeg var en af dem som fik stjålet private billeder, og jeg har også tænkt over om jeg burde lukke min blog, skrue ned for billederne eller sætte signatur på, men jeg har besluttet at fortsætte som hidtil.
  Det er rigtig ærgerligt at der sidder nogle derude, som ikke kan holde nallerne for sig selv, men de skal bare ikke have lov til at ødelægge min glæde ved at blogge.
  Og heldigvis er der jo ikke sket noget ved at en har "lånt" mit billede, men det er en ubehagelig tanke, og jeg føler mig stadig krænket.

  SvarSlet
 8. Altså...kagen ser da også FREMRAGENDE ud...så post du gerne mere af den slags på bloggen ;)

  SvarSlet
 9. Ja det er ikke let... jeg er ny herinde, og startede også med at bestemme mig for hvad der er mit... og er nået frem til at mit barn... det er mit... og kan kun alt for let "misbruges" af de forkerte... og at jeg har startet herinde for at være mere kreativ med andre kreative hoveder... så billeder af poden ligger jeg desværre ikke så mange ind af... men jeg syntes også det er super ærgerligt at der sidder ensomme folk rundt om der gør at man skal tænke sådan for at beskytte sig her... øv... godt med noget rabarberkage ;D
  Knus herfra :)

  SvarSlet
 10. Det er super ærgerligt, at der er mennesker, der opfører sig hensynsløst og helt uden omtanke for de konsekvenser det har, for de mennesker, som det går ud over.

  Jeg er rystet.

  Og tak fordi du lige fik mig opdateret :)

  SvarSlet
 11. Øv, at der er nogle der skal ødelægge det, så man skal overveje om, og hvad der skal på bloggen. Jeg elsker at kigge med på di forskellige blogs, og lade mig inspirere osv.
  Glæder mig til at læse din blog fremover.

  SvarSlet