Sider

Man kan vel ændre mening

21 maj 2010

Det er ikke længe siden jeg skrev et indlæg om at jeg aldrig bliver havemenneske, jo jeg elsker at være i haven, men havearbejde som terapi og afslapning det er ikke mig. Det troede jeg ihvertfald lige indtil i dag. efter aftensmaden skulle jeg lige ud til kaninerne. Jeg endte med at gå lidt i haven. Hvor var det skønt ovenpå en lang og krævende arbejdsdag, særligt fordi i dag har været en dag med en sørgelig "begivenhed" der er meget svær at ryste af. Men haven, hvor var det fantastisk at rode i jorden uden nogen der stillede krav, ingen ville tegne, have skiftet ble, ingen afkrævede et svar på hvorfor mælkebøtter bliver hvide,eller ønskede at vide om vi skal grille i morgen, der var bare stille! Ren terapi for et fyldt hoved.

Desuden kom jeg ud til den glædelige overraskelse at vores meget vilde bed, nu pludselig er fyldt med selvsåede forglemmigej

6 kommentarer:

 1. Vi har desværre ikke egen have, men jeg glæder mig til at få det. For lige præcis dét, du skriver med at gå lidt i haven, tror jeg, jeg kommer til at gøre rigtig meget. At blive fyldt op med frisk luft og lidt ny energi og samtidig nyde alt det, der sker i ens have helt af sig selv (ikke alt er lige velkomment, I know ...!), det kan hurtigt blive min "pause" i hverdagen, tror jeg.

  Håber at din oplevelse med haven i dag kan gentages, uden at der behøver at være triste begivenheder, der skal bearbejdes.

  God weekend!

  SvarSlet
 2. Det er sjovt - tænkte selv det sammen i forgårs aften, hvor jeg gik og forsøgte at give vores unge hæk bedre overlevelsesmuligheder ved at fjerne noget af den meget nærgående græsplæne. Men når vejret er så dejligt, og man kan se at vores "naturgrund" bliver lidt mere repræsentabel, samtidig med at man tuller alene rundt...så er det lige pludselig afslappende.

  SvarSlet
 3. smukt med de små fine blå....

  SvarSlet
 4. Kære Heidi. Så fine blomster :) Jeg håber at alt er okay?

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Kære Heidi, du har så ret - have terapi skal man ikke kimse af. Midt i en tid hvor der også er mere skidt end kanel i mit liv finder jeg også totalt fred i min have om aftenen. Jeg kan "forsvinde" helt hen i ukrudt og små spirrer og glemme helt om tid og sted, for som du skriver, så er der absolut ingen der stiller krav :)
  God pinse. Kh sine

  SvarSlet
 6. Hej Heidi..
  Også her - da vi købte hus erklærede jeg også at jeg tog mig af huset og manden tog sig af haven.. Men jeg er også begyndt at nyde det - også fordi datteren i den grad elsker at være med til at nusse derude..;)
  Fine blomster - de har sådan en fin farve..
  Håber ikke dagen har været alt for hård ved dig..?! Nyd weekenden..
  Kh Anne

  SvarSlet