Sider

på rette sted

18 maj 2010


Jeg har lavet en bogkasse til mit nye kontor, med det smukke tapet fra Malene. Drømmen om lethed, pasteller og sommerhusstemning vandt over min realitetssans, igen :) derfor flytter bogkassen nu ud i Albertes legehus. Trods sin milde fremtoning larmer den gevaldigt når den er det forkerte sted.
Til gengæld tror jeg den er perfekt i legehuset, og jeg får lov at lave et nyt lille projekt bogkasse, så bliver det da ikke bedre

6 kommentarer:

 1. Den er da ellers rigtig fin, Heidi. Men mon ikke også den bringer glæde i jeres smukke legehus :)
  Hvilket udtryk er du ude efter i kontoret? Det ser iøvrigt ud til, at være et ualmindeligt lyst og lækker kælderrum I har :)

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. smukt billede - guf for øjet...

  SvarSlet
 3. Den ser nu ellers ret lækker ud, synes jeg:) Hvilken farve har du malet med? Den er SÅ flot!

  SvarSlet
 4. Den ser ellers rigtig skøn ud den bogkasse. Håber at næste forsøg bliver mere dig!
  Stine:)

  SvarSlet
 5. Kære Mette
  Jeg synes også den er fin, men jeg bliver vist aldrig til blomstret eller ihvertfald ikke lige der den var tænkt. Uhhh hvilket udtryk, jeg ved det ikke. Rummet var ret fint da det stod tomt og nyt, nu ligner det mest af alt vores stue for 2 år siden :) Vi har en del møbler stående bla reoler og et par stole som vi har sat i kælderen fordi vi trængte til nyt. Nu har vi så et helt rum der skal møbleres og hvad er mere oplagt end at hive det gamle ind. Behøver jeg fortælle det ikke længere er det rum vi drømte om. Møblerne er ganske udemærket, men der var jo en grund til vi trængte til at få dem væk, men selv med en in house møbelsnedker kan vi tillade os at købe nye møbler til kælderen ihvertfald ikke lige nu :)

  hej søslerier
  Tak :)

  hej Gowry
  Ja jeg synes også det er nogle dejlige farver

  Hej Lis
  Den ER lækker, bare ikke der den var tænkt, heldigvis er det ikke en degradering at blive flyttet i legehuset. den er bare malet hvis, det må være billedet der gør farven særlig :)

  Hej stine
  Jeg synes også bogkassen er skøn, lige så skøn som mange andre ting jeg ser på blogs rundt omkring og drømmer om jeg må have eller eje, men når det kommer til stykket er jeg faktisk ikke til florlette blomster og sommerromantik, det tror jeg bare :)

  SvarSlet