Sider

Godnat og sov godt

20 august 2010

Alberte sov i smørhullet hos os de første 7måneder. Derefter bestemte vi, at hun ihvertfald skulle puttes i sin tremmeseng. HOLD DA OP det var svært, hun skreg og klamrede sig til os når vi forsøgte at putte hende, tilsidst begyndte hun at skrige allerede når hun så sengen. Hun var meget glad for barnevogn og voksipose og egentlig også for at sove, bare ikke i tremmesengen. Løsningen blev "teltet" som hun elskede fra allerførste gang hun sov i den. Det har virket upåklageligt de sidste 3 år, selvfølgelig med en god madras. Nu er det snart slut og hun skal have en ny større, gerne smart og pladsbesparende seng. Nogen forslag ????

11 kommentarer:

 1. Hvad med om du beklæder siderne af tremesengen, så hun ikke kan se, at det er den?. Evt med en fin, høj senge-rand, Krabbe har en fin en fra Trold og Ko.
  Og så giv hende en himmel over sengen. Måske kan hun ikke lide, at der er for meget plads over hende når hun skal falde i søvn.

  SvarSlet
 2. Hej Husmoder
  hun er ved at være 4 og har sovet i "teltet" de sidste 3 år, men hun skal have en juniorseng, vi vil bare gerne finde en der er specielt godt egnet til små værelser. Lillebror Holger har overtaget tremmesengen:) Faktisk prøvede vi ting du skriver dengang fordi vi tænkte det samme som dig.

  SvarSlet
 3. Hej søde. I et af de forrige "Bolig Liv" er der eksempler på små værelser. Bla. en køjeseng bygget oven på de der hvide komoder fra Ikea som jeg har mange af. Den ide synes vi om , og kunne godt finde på at bruge på Maltes værelse engang.

  SvarSlet
 4. Jeg mener at jeg har set et blad (et af de seneste BoligLiv, tror jeg), hvor de skar en juniorseng til, så den passede til værelset. Måske det var en mulighed?

  Carla vil heller ikke sove i sin seng (kun når mormor putter, så er der ingen problem...). Men nu har vi fundet ud af, at hun gerne vil puttes på en madras på gulvet. Men hun triller jo ud på gulvet i løbet af aftenen (hvis hun ikke bliver listet op i seng). Måske vi skulle anskaffe os et telt, for de sover faktisk også middagslur i telt hos dagplejemor.

  God weekend - kh Mette

  SvarSlet
 5. ja, hvad skal en gammel mor/far og snart oldemor sige, at du har en dejlig lille pige, der ved hvad hun vil. Men du har jo selv opdaget at jo før et barn blir lagt i egen seng jo nemmere er det.Hav det godt og godnat.

  SvarSlet
 6. Ihh hvor det ville være hyggeligt at sove i telt...;)

  SvarSlet
 7. Hvad er det for et telt? det ser da fedt ud :o)

  SvarSlet
 8. Hej Heidi
  Jeg kan ikke finde din lille shop med knager. Hvor er den henne? Kunne nemligt godt bruge 2 stk:)

  SvarSlet
 9. Hej heidi - pøj-pøj m. at finde ny seng - til Kaya på knapt fire har vi købt en gammel karlekammerseng - den er kun 180 cm. lang og passer fint på et lille børneværelse. Jeg har tagget dig i en lille hjemmelavet leg - hvis du har tid og gid til at være med. KH Lisbeth

  SvarSlet
 10. Kære Stine
  Det lyder som en god ide, vi har overvejet noget ligende, bare selvbyg :)

  Kære Mette
  Det er egentlig en back-packer rejseseng, jeg tror mærket er nomad, den har været så god, og meget nem at lave en læsehule ud af, både thomas og jeg kan kan være der (en ad gangen) Thomas skal dog krølles noget. Jeg synes mere og mere det lyder som verdens bedste dagpleje Carla har.

  Kære Miss Møllebo
  Tak for din kommentar
  Vi har egentlig nydt at have vores børn i sengen som spæde, jeg slapper rigtig godt af og synes det er nemmere at overkomme amningen når de er lige ved siden af, men på et tidspunkt skal de jo videre :) Og ja det var lidt slemt med den unge dame, men heldigvis besværet værd, i dag elsker hun seng og har været nem at putte siden hun fik hulen/teltet, jeg tror bare hun er tryg i små rum. I dag er hun næsten 4 og ville sagtens kunne klare en stor seng, men har et meget lille værelse så vi må være opfindsomme.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 11. Kære Maja, jeg har sovet der nogle nætter når vi er blevet for mange i den store seng, det ER hyggeligt :)

  Kære Gry egentlig er det en rejseseng til "rejser" :) ja det er rejsesenge vel, men denne vejer lidt og fylder ikke meget, til gengæld er den besværlig at slå sammen, så den har stået fast på værelset. jeg tror mærket er nomad.
  Karen jeg har sendt dig en mail

  Kære lisbeth, det lyder hyggeligt med en gammel seng, det kan være vi skal på jagt. jeg kigger ind til dig :)

  SvarSlet