Sider

hvile (formid)dag

16 oktober 2010

I formiddag er der blevet leget med de nye legesager, her i huset er det det første sylvanian, jeg er solgt, det er altså fint legetøj, selvom det er plastik.
"halskæden" fik Alberte med posten fra hendes veninde Agnes, den har ikke været af siden, den pyntede også fint om halsen da vi var ude at spise i går. Det er et smykke Alberte kan forholde sig til. Jeg er helt sikker på hun synes guld er stærkt opreklameret.
Nu er tredje etage så småt sat ind, indkøbene er gjort og lige nu er cookies i ovnen.
I aften skal mor alene til fest, ihhh hun glæder sig!

5 kommentarer:

 1. Sikke en lækker campingvogt! Min mor har også lige fundet vores gamle Sylvanian ned fra loftet. Det er et stort hit hos Carla.
  God fest i aften!

  SvarSlet
 2. Hvor er det en fin campingvogn!

  SvarSlet
 3. ååhh Agnes synes det er hyggeligt, at Alberte kunne bruge det der kom med posten...Og så kan vi se, at gave #2 heller ikke er helt ved siden af ;O) Hils HTML-pigerne.....

  SvarSlet
 4. Åh ja.. hvis jeg var 5 år ville jeg helt sikker være ellevild med Sylvanian.. Der er bare så mange fine detaljer. Jeg har også længe overvejet om Selma skulle have campingvognen, men måtte til sidst erkende at hun vist var alt for lille! øv..

  SvarSlet
 5. Hov, hvordan er dette indlæg smuttet forbi min opmærksomhed? Må være fordi jeg havde familieinvasion hele den weekend. Jeg er VILD med Sylvaninan og har heldigvis 2 små herhjemme, jeg an lade som om jeg køber det til. Åh, campingvognen MED bil er helt klart øverst på deres, nej min, nej deres, nej...arj, whatever - øverst på VORES ønskeliste:)

  KH
  Lis

  Ps. Dine æwler ser lækre ud!!

  SvarSlet