Sider

Så er vi i gang

14 oktober 2010

Dagen i dag har stået på fødselsdag for Albertes venner i børnehaven.
Alberte gik mod min forventning ret meget alene og ligesom observerede på afstand. Vi nåede ikke at få vendt hendes oplevelse inden Thomas kom hjem, men da han trådte ind ad døren sagde hun "far jeg har haft en helt fantastisk dag" det må da være et godt tegn :)
Nu er jeg lige færdig med at lave lagkage, pakke gaver ind og dække bord, i morgen er det nemlig "rigtig" så går det løs igen med fejring med Farmor, Farfar og Bedstefar. Søndag bliver det sådan rigtig alvor, med alle mine søskende, mænd koner og børn. Eftersom vi er 5 søskende bliver her liv og glade dage, jeg elsker det men ønsker mig hver gang en festkælder, en gammel lade eller et cirkustelt til menageriet

9 kommentarer:

 1. Ser ud som en skøn skøn fødselsdag.
  Tillykke med hende.
  Har selv en på 3 - en skøn og krævende alder :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med hende i morgen - her har Selma også fødselsdag i morgen, så vi flager også lidt for Alberte:-)

  SvarSlet
 3. Det ser SÅ hyggeligt ud! Stort tillykke med hende:)

  SvarSlet
 4. Tillykke med Alberte! Sikke nogle smukke dage at holde fødselsdag på. Og sjovt at Alberte og Selma har fødselsdag samme dag :)

  Ps. Jeg kan godt forstå, at det må være lidt overvældende, sådan at blive invaderet af en "hel børnehave" på sit eget territorium. Så mon ikke at det er helt naturligt, at have behov for at se det hele lidt an. Det oplever vi i hvert fald også af og til herhjemme, når vi har små venner på besøg :)

  SvarSlet
 5. Tillykke med din pige! Det lyder da til at I får nogle festlige dage:)

  SvarSlet
 6. Tillykke med Alberte- dejligt hun havde en super dag!
  Vi fejrer Antons 6 år i dag den 15.10 - skønne efterårsunger Ü

  SvarSlet
 7. Kære Li
  Ja 3 er en krævende alder og sjov :) Alberte blev 4 og hvis jeg tænker tilbage på sidste år er der faldet en helt anden ro over hende.

  Hej Christina
  Tillykke med Selma, hvor er det sjovt de har fødselsdag samme dag :)

  Tine
  Tak :)

  Losarinas mor
  Det var en fest !

  Mette
  Tak for din hilsen, jeg smugbloggede 3 min i går og læste om Carla, hvor var det synd med armen, håber hun snart er helt ovre det.

  sirir
  Tak, ja her bliver gang i den

  Stine
  Tillykke med Anton, det er en skøn årstid at holde fødselsdag på, for første gang regnede det lidt på Albertes fødselsdag i går, ellers har det været det smukkeste vejr, også den dag hun blev født

  SvarSlet
 8. åh-åh nu bliver jeg nervøs! Er 3(!) en krævende alder?? Jeg troede at det var terrible two´s???

  SvarSlet