Sider

7

07 december 2010

er en rundstok.
Egentlig lyder det jo lidt kedeligt, men resultatet er altså fint. Jeg har malet en almindelig rundstok med trip traps lakolie til bordplader og hængt den i vinduet. Nu har jeg et sted at placere mit keramikpynt, i år skal vi nemlig ikke have et juletræ.

Det var, som I kan se, meget svært at tage et ordentlig billede, og det var ikke fordi der ikke blev forsøgt på alle mulige måder!

8 kommentarer:

 1. Jeg synes nu faktisk at de billeder er blevet flotte. Det sjoveste er så det sidste ;)
  Dit smukke keramikpynt kommer rigtig til sin ret på den måde. Lækkert :)

  SvarSlet
 2. fint :)
  og fin lampe altså

  SvarSlet
 3. Ofte er de enkle idéer de bedste. Og keramikpynten kommer virkelig til sin ret på denne måde.

  I øvrigt, skønne billeder og mindst lige så skøn muuto lampe (den har jeg sukker over et par gange - eller ti...)

  SvarSlet
 4. Så fint pynt! Jeg får helt lyst til at forsøge mid med zernit eller hurtigtørrende ler med Carla (og måske moster ;). Hvilken slags er det du bruger?

  SvarSlet
 5. Hej Anne
  Tak, det var et ret komisk scenarie, gad vide hvad vores genbo tænkte:)

  Li Lampen er også favorit her :)

  Maiken, jeg synes altså også det er er ret flot hvis jeg må være så fri :) det fungerer meget bedre for mig på denne måde end på grene, som det plejer at hænge på. Dette "roder" slet ikke så meget. lampen er et godt køb, måske et julegaveønske?

  hej mette
  Det er kun grisen der er "min" resten er fra Anne black og hende der den dygtige der står bag Badel ;)Grisen viser sig iøvrigt slet ikke fra sin bedste side, det er nemlig bagsiden den har vendt til, æv men pyt jeg gad nemlig ikke tage billedet om.
  Jeg bruger både selvtørrende ler og cernit (vist det samme som fimo) jeg synes leret bliver smukkest, men cernit er nemmere at arbejde med for børnene, for det tørrer ikke undervejs og bliver derfor ved med at være blødt.

  SvarSlet
 6. Så fint fint fint Heidi! Og sikke flot stokken er malet!
  Nu du siger cernit og blød, så prøvede vi i går cernit og jeg synes det er så hårdt! Også i forhold til fimo. Hvordan får I det blødt?

  SvarSlet
 7. Hej Anne
  Vi får det blødt ved at varme det i hænderne, og nulre rigtig godt :) Jeg har aldrig arbejdet med fimo, måske det er bedre?
  Iøvrigt har jeg ikke haft problemer med at leret bøjede, men jeg har altid tørret det i ovnen, fordi jeg ikke kan vente, jeg ved ikke om det gør en forskel? Jeg tænker også på om det kan rulles for tyndt ud, så det bøjer når det tørrer???

  SvarSlet
 8. haha.. Sjovt at få "bag-scenen" med.. Hvor ser det ellers lækkert og naturligt ud..

  SvarSlet