Sider

udsalg

29 december 2010

Jeg har været på udsalg og fået fat i ene af gode sager til mig selv.Men uhh nu er jeg i tvivl. Det ene tørklæde (ikke det med prikkerne) Skal det være puder til sofaen? Jeg er sådan i tvivl om det ville være fantastisk eller det absolut modsatte?? og den anden ting er så skal jeg jo undvære!

13 kommentarer:

 1. Åhh hvor får jeg lyst til at gå på udsalg. Bare jeg lige kunne pille en dag ud af skemaet. Synes dine køb ser helt fantastiske ud :)
  Og ville nok selv have svært ved at undvære ;)

  SvarSlet
 2. Hej Anne
  Det behøver ikke tage lang tid, jeg var i en butik og købte to tøtklæder og to par bukser på 30 min. Så er det udsalg klaret :)
  Skal du til eksamen efter nytår?

  SvarSlet
 3. Uhh, tror der er et par butikker hjemme på Østerbro der får besøg af mig når jeg er kommet hjem :)
  Ja, skal til 2 eksaminer med rigtig mange fag i sig på en gang, så det er ret travlt. Igen, igen.. Man skulle tro man vænnede sig til det efter næsten 7 års studier, men det er lige træls hver gang!
  Tør man spørge hvilke mærker de øverste tørklæder er? Det er så smukke farver!

  SvarSlet
 4. Fine sager...kan du ikke tage tørklædet og vikle det rundt om en anden pude og sætte det i sofaen, så kan du gå og kigge på det lidt inden du bestemmer dig. Kh fra Jo

  SvarSlet
 5. Hej Anne
  Puha 7år, det er altså mange eksamner!
  Jeg var så glad da jeg var færdiguddannet for så var juleferierne mine. Allerede min første jul som ansat have jeg en diplomeksamen :) Men jeg håber virkelig du får tid til lidt udsalg. Du skal jo også have lidt pause indimellem!
  De to øverste billeder er det samme tørklæde, men begge tørklæder er fra beck søndergaard

  Hej Jo
  Jo det må jeg prøve, så gør jeg ikke noget overilet. jeg overvejede tidligere i dag om jeg skulle ringe ind i butikken og høre om de havde et mere, men de koster jo desværre penge :)

  SvarSlet
 6. Hej Heidi
  Jeg tror nok, det er det jeg også har haft kig på. Jeg ville nemlig ramme det ind, for der er så mange fede detaljer :)
  KH
  Anne

  SvarSlet
 7. F A N T A S T I S K! Det er en fantastisk fornemmelse at komme hjem med ting til én selv, især når man – hvis du er lige som jeg – altid ender op med at købe lækre ting til børnene istedet. Og spørger du mig, så behold det, som et tørklæde. Det er total lækkert ud!

  Ciao Rikke

  SvarSlet
 8. Gode fund! Bukserne ser rigtig lækre ud! Jeg har kun været et lille smut på udsalg i denne omgang og kom hjem med 2 poser til Nis! Hvad sker der for dét ;)

  SvarSlet
 9. Må jeg høre dig ad, hvor du har fundet det prikkede tørklæde på udsalg? Har længe haft et godt øje til det uden lige at have pengene, så hvis det kan fåes til spæzjal prajs nu, vil jeg rigtig gerne have fingre i det :o) Pft. Mvh. Heidi

  SvarSlet
 10. Hej Anne
  Det har nemlig så fede detajler. Jeg overvejede faktisk også at spænde det på en blød fiber plade til mood board, men det bliver nok for rodet når der kommer noget op at hænge på det.

  Hej Rikke
  Jeg gør åbentbart det samme som dig :) men denne gang gik jeg ikke i en eneste børnetøjsbutik, det hjalp ;)

  Hej Mette
  Ja hvis du nu også begynder til Nis så får du da aldrig noget selv ;) altså du må afsted igen, og Carla mangler garanteret ikke noget !

  Hej Heidi
  Det er købt i en butik i Randers der hedder Støy Munkholm til 175,- Det er da billigt

  SvarSlet
 11. Heidi prøv alligevel! Altså jeg er vild med sådan abstrakte billeder- Har et smukt Stine Goya tørklæde og overvejer meget at lave det til et billede :)

  SvarSlet
 12. Tsk, så havde jeg lige tilladt mig selv en halv time i en ganske nøje udset butik. Og så havde de ikke engang udsalg!!! Altså...

  SvarSlet
 13. Uha Heidi.. Det prikkede ha rjeg været på udkig efter længe.. Havde de flere? Hvorfor var jeg dog ikke inde omkring Støy.. Må vist afsted igen:-)

  SvarSlet