Sider

jeg ved det godt

28 februar 2011

det lyder helligt, men her spiser vi æbler dyppet i lakridspulver og ingefær, og det smager så fantastisk, at jeg hellere end gerne undværer slik.
Altså hver ting til sin tid ikke, chokoladen er selvfølgelig ikke helt lagt på hylden!

4 kommentarer:

  1. Det lyder da for lækkert ! Køber du rigtig lakridspulver på apoteket ? Jeg vil nemlig sende svigermor i byen inden hun besøger os her i Canada sidst på måneden...

    SvarSlet
  2. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig hvordan det smager?!?!? Du har vække min nysgerrighed.

    SvarSlet
  3. Kære Stine
    Ja det er lakridspulver, dette er fra Matas, jeg har tidligere købt det i en helsekostbutik. Denne gang skulle det egentlig bruges til mandler med chokolade og lakridspulver, men det kan altså også anbefales til æbler ;)

    Anne du må prøve det!

    SvarSlet
  4. Det smager så dejligt. Det skal jeg vist have gang i igen.

    SvarSlet