Sider

at være hjemmegående

03 marts 2011

Indimellem, ret tit faktisk, drømmer jeg om at være hjemmegående. Tænk at kunne være sammen med sine børn dagen lang, være kreativ, have god tid til alt. Når jeg står med arbejde til op over begge ører, er der intet jeg hellere ville end være hjemmegående. Mine barsler er uden sammenligning det bedste arbejde jeg nogensinde har haft og det mener jeg. Nu har vi ferie, mig og mine børn. Vi er sammen dagen lang og vi har god tid til alt, jeg er ikke kreativ, til gengæld rydder jeg op, smører makrelmadder, rydder op, tørrer mælk op, tørrer vand op, henter Holger ned fra spisebordet, tørrer mælk op, henter Holger ned fra spisebordet, skærer frugt i stykker, er prins Philip, tømmer opvaskemaskine, bygger huler, gør rent ( vi sviner åbentbart helt vild når vi er så meget hjemme), bager pandekager, leger med lego, henter Holger ned fra vindues karmen og tænker. Tænker over hvor højt jeg elsker dem, hvor meget jeg nyder dem, hvor fantastiske de er, hvor heldige mig og Thomas egentlig er, tænker over hvor store de pludselig er blevet, men faktisk tænker jeg også på at det ikke er helt skidt, at jeg også har et arbejde.
(for en god ordens skyld vil jeg lige fortælle at Alberte tilsyneladende har fået traumer over at blive fotograferet, nu løber hun ihvertfald hver gang jeg vil tage et billede af hende, det er altså derfor her kun er billeder af Holger og hans gerninger)


10 kommentarer:

 1. ha ha. Ja det kender jeg kun alt for godt.

  fedt indlæg og skøn unge og lækker lampe.

  SvarSlet
 2. Det er godt sagt, Heidi.. Og sikke en skøn krudtugle - selvom han er overalt:-)

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder!
  Og jeg genkender alle dine følelser:)

  SvarSlet
 4. Krudtugle! hvor kender jeg også godt den følelse...

  SvarSlet
 5. Sikke I hygger :-)
  Du har en dejlig familie, så jeg kan godt forstå, du bare er vild med den.

  SvarSlet
 6. He he....der bor også banditter hjemme hos dig : )Skønne billeder. Kh fra Jo

  SvarSlet
 7. Skønt indlæg og jeg kan nikke genkendende til alt det du skriver. Hvor er han fantastisk ham Holder, men han lyder også som en udfordring ;o)

  SvarSlet
 8. Uuhhh det er lang tid siden jeg har set Holger... Måske var det en ide at jeg snart kom forbi, hvis du altså stadig har tid til at brygge kaffe mens du hiver pandekager ud af lamperne...

  SvarSlet
 9. Hej og tak for Jeres kommentarer. Nu er min ferie ved at være slut og jeg drømmer helt vildt om en uge mere ;) vi har virkelig nydt det , men indimellem var jeg helt vildt et service organ. Men det er man vel som mor. Det er helt sikkert jeg vil gøre mit til mine børn lærer at hjælpe sig selv. Jeg øver mig helt vildt når Alberte sidder i sofaen og råber vaaaaand, det er helt vildt nemt at hoppe lige i og hente det........ Men nej når de bliver ældre så kommer deres ferier til at gå med at servicere Moar :) hav en dejlig aften

  SvarSlet