Sider

20 februar 2011

Vi har fået nyt læsehjørne. Egentlig er det vel ikke et hjørne, men ny læseplads ihvertfald.  Stik imod min forventning bliver det flittigt brugt, måske ikke så meget til læsning, men stolen er tit optaget når den står her. Måske har jeg allerede fortalt historien om stolen, så må I have mig undskyldt, hvis jeg ikke allerede har fortalt den så er den her. Stolen er min, det er en gave fra Thomas, min mand. Jeg fik den da jeg var gravid med Alberte og jeg fik den af en ganske særlig årsag. Thomas er ret møbel interesseret og har det med at huske små historier (særligt hvis det har noget med møbler at gøre). Ifølge historien blev gyngestolen oprindeligt lavet som en gave til Herman Millers ansatte, når de fik børn. Måske som ammestol. Da jeg var højgravid fik jeg historien og stolen :) egentlig skulle jeg vist have ventet til jeg kom hjem med "barnet", men der var en der kom til at sladre, men det er en helt anden historie!
Faktisk var det mit nye bord jeg ville vise, men nu kom det så til at handle om min gamle stol, så jeg håber virkelig ikke jeg har fortalt historien før!

18 kommentarer:

 1. Jeg har i hvert fald ikke hørt historien før, men det er altid godt med lidt baggrundsinfo.
  Lækkert bord, hedder det mon Mikado eller har din mand selv snedkereret det?

  SvarSlet
 2. Tak for historien...har heller ikke hørt den før. Håber også jeg blir velsignet med sådan en stol på et tidspunkt:) Bordet er rigtig fint også!!

  SvarSlet
 3. Hej Ida
  Thomas har ikke lavet det, du har helt ret med bordet, det er Mikado og det er Cecilie Manz der har designet det, sjovt nok har hun også "lavet" vores krus fra Kahler.

  Malene
  Det er en fin stol, men faktisk brugte vi den ikke så meget før vi fik skindet i, den var ikke god at sidde i, kun med et tæppe, men det kunne vi ikke få til at se ordentligt ud når vi ikke brugte den. Nu er den perfekt :)

  SvarSlet
 4. Både stolen og bordet er smukke. Historien er også rigtig god og aldrig hørt før :)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare lækkert ud, Heidi! I bor så fint! Hvor er det et lækkert tæppe som ligger over sofaen. Og sikke en fin historie med stolen. Jeg har heller ikke hørt den før. Jeg ønskede mig selv gyngestolen i barselsgave, men i modsætning til din, blev min lidt forsinket ;)

  SvarSlet
 6. Det ser skønt ud, elsker også de stole, ejer dog ikke en endnu :)

  SvarSlet
 7. Hvor bor I bare lækkert...super fed stil : ) Skønt med musikinstrumenter i huset. Håber du viser flere billeder af jeres hjem. Kh fra Jo

  SvarSlet
 8. Dejligt hjørne du har fået. Hvorfor er det bare at Eames altid klær sig så fantastisk i disse hyggekroge - det gør de også hjemme hos mig :-)

  Bordet er virkelig skønt :-)

  SvarSlet
 9. Både stol, bord og elefant er suprelækre-å-hvor-måtte-de-gerne-bo-hos-mig-ting og kombinationen er skøn.

  Historien om stolen har jeg ikke hørt før så TAK. Nu ønsker jeg mig også en selvom jeg ellers var nået frem til at de var lidt overeksponerede i øjeblikket.

  SvarSlet
 10. Hej Heidi
  Skønt ser det ud.. Er I glade for at sidde i stolen? Jeg søger nemlig ny stol til stuen, men er bange for at den er for lav - så gode råd søges:-).. Måske kunne det blive en barselsgave til mig:-)

  SvarSlet
 11. Det ser skønt ud det hele. Den fine bogreol på væggen er den hjemmelavet eller?

  SvarSlet
 12. Spottede også ligesom Mette det lækre tæppe over sofaen! Og tak for historien...måske skulle jeg fortælle min mand den, så kan han begynde at spare op til når vi engang skal have nummer to.

  SvarSlet
 13. Hej Malene
  Ja det er nogle fine ting jeg kan godt forstå stolen er populær :)

  Hej Mette
  Tak for ros :) tæppet er fra IKEA, jeg blev rigtig glad da jeg fandt det for det er egentlig ret lækkert til prisen. Lige nu pønser jeg på at tegne abbonnement på boliglån der kan man nemlig få et fint tæppe fra ferm med i et godt tilbud !

  SvarSlet
 14. Hej I søde mennesker så fik jeg logget mig rigtig ind ;) Malene og Mette det er altså mig der har svaret :) Og Mette, jeg ville skrive boligliv, men mente faktisk boligmagasinet.

  sannepkunst
  TAK :)

  Jo
  tak, jeg har jo store planer med Albertes værelse, hvis de bliver gjort til virkelighed skal jeg nok vise frem, ellers kommer der nok også andre billeder

  Marina
  Jeg synes faktisk også kombinationen er helt ok, faktisk var det Thomas der købte bordet, jeg var ikke helt overbevidst om, om vi havde plads til det, men nu er jeg da glad for det.

  Kreativista
  Eames er bare hyggelige, måske fordi de er så uhøjtidlige.

  Christina
  Vi er blevet glade for stolen, det tog faktisk lidt tid, da Alberte var lille var det begrænset hvor meget vi brugte den, jeg kunne ikke amme i den som jeg ellers havde tænkt. Holger og jeg har derimod nærmest boet i den sammen med skindet (det er et nyt der ligger i nu ) Jeg har slet ikke tal på de nætter jeg har tilbragt med ham hængende på skulderen i den stol. Du er meget velkommen til at komme og prøvesidde den ;) snart.

  Malene
  Bogreolen er hjemmelavet, men stærkt inspireret af en der er i en bog der hedder rum der rykker. Vores er dog et andet format, materiale og en noget anderledes konstruktion. Men ideen er ikke vores desværre.

  Anne
  Tæppet er bare et ikea :) Din mand må igang med at læse blogs og spare :)

  SvarSlet
 15. Ja, det abonnement har jeg også set. Jeg er også fristet ;)

  SvarSlet
 16. Jeg er også fristet på Ferm plaiden og Boligmagasinet. Måske vi bare skulle forkæle os selv på sådan en tirsdag - der er alt for langt væk fra fredag :-)

  SvarSlet
 17. jo tak det vil jeg gerne..:-)

  SvarSlet
 18. Hej:)
  Jeg har lige netop opdaget din blog og har 'slugt' alle dine indlæg frem til dette;) Jeg vil helt sikkert læse med fremover:)
  MEN.. Nu må jeg altså lige spørge.. Den fine elefant, man kan spore på billedet? Hvor er den mon fra? Sådan en gad jeg godt give min datter i fødselsdagsgave! Den er SÅ fin:)

  SvarSlet