Sider

noget for noget

21 februar 2011


Vi forhandler til tider MEGET om tingene herhjemme. Vi har begge en mening om hvordan her skal se ud, men ofte er den ikke helt den samme. Lige nu vil jeg derfor forsøge at nyde min plakat fra mødrehjælpen, jeg har nemlig på fornemmelsen den bor i stuen på lånt tid. Den blev vist også hængt op på prøve, iøvrigt uden spekulationer fra min side, jeg var nemlig helt overbevist om at min søde mand ville begynde at elske den, når blot han lærte den lidt bedre at kende. Lad mig bare sige, at jeg fornemmer det har ikke været tilfældet. Men så er det jo godt man kan tænke taktisk. .......Tegningen af dødningehovedet ( lavet af Svigerfar i hans unge dage) er fin jovist, men allermest hængt op for at have noget at forhandle med fra min side. Jeg er, lige nu, til pasteller, det er Thomas ikke! han kan lide når tingene er maskuline. Mit udgangspunkt var at et dødningehoved kan matche ret mange pasteller uden det bliver feminint ikke?
Ja jeg kan godt se der ikke er mange pasteller lige nu, men det var  altså tanken da dødningehovedet blev hængt op, men så tog det en lidt anden drejning, og endte med mødrehjælpen og tidslerne, men kan I ikke se det ? sart rosa og mintgrønt vil helt sikkert klæde den tomme plads plakaten efterlader!

10 kommentarer:

 1. Der er fordele ved at leve alene :-)

  SvarSlet
 2. Pasteller pynter alle steder!
  Ligesom dig er jeg også helt vild med mødrehjælpens plakat... Tænk at Thomas ikke er blevet begejstret for den!

  SvarSlet
 3. Min mand har det på samme måde som din, det skal være maskulint. Hvis du kigge ind hos mig, lavede jeg et indlæg igår, med 2 plakater min mand kom hjem med ... og de er maskuline, med pistoler og det hele :)

  SvarSlet
 4. jeg kan både lide mødrehjælpen og dødningehovedet - det bliver lige præcis ikke for pænt og ikke for råt.. det kompromis må han da indgå:-).. Og se det fra den lyse side - det er da rart at man har en mand som rent faktisk interesserer sig for stil og design:-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes både det ene og det andre bildet passer inn og passer sammen. De stramme sorte rammene er med på å gi et enda mer maskulint uttrykk, og de sorthvite rutene likeså...jeg vil si at det feminine og det maskuline er i fin balanse her :)
  Og så bra at han faktisk interesserer seg for deres felles hjem - det er ikke alle som tar del i dèt. Kult med en mann som har egne meninger om interiør og design, og sikkert mange interessante "faglige" diskusjoner der hjemme :)
  Ha en glad tirsdag, med eller uten plakat fra Mødrehjælpen:)

  Marit

  SvarSlet
 6. Jeg synes det er super fedt! Det maskuline og feminine spiller dejligt sammen :)

  SvarSlet
 7. Jeg kan også li' det hele og vil bare tilslutte mig glæden ved pasteller. Er det mon forårslængsel eller en ny trend?!

  SvarSlet
 8. Hej med Jer tak for alle Jeres kommentarer. Jeg har kigget mig lidt omkring herhjemme og her er altså ikke specielt maskulint :) det er heller ikke enormt blomstret så egentligt er der vist ret godt plads til os begge. Jeg ved ikke om mødrehjælpen ryger men resten bliver hængende ihvertfald indtil vi bliver enige om andet :)

  SvarSlet
 9. Ej det lyder fuldstændig som hjemme hos mig... Synes det er fint nok med en mand med mening, men nogen gange er det skisme irriterende når man liiiige har en fantastisk ide:-) Synes ellers at "billede på prøve" er et godt koncept, det kan man jo overføre på det meste:-) Tror jeg vil have noget Royal Copenhagen "på prøve" herhjemme, det er han nemlig ikke så vild med:-)
  God weekend
  :-) Fru Schou

  SvarSlet
 10. ellers kan den sagtens finde en plads herhjemme hos mig ;-)

  SvarSlet