Sider

Arbejde arbejde arbejde

20 marts 2011

Jeg arbejder. Jeg vil så gerne blogge og læse med hos Jer andre, men vi blev lige væltet af en influenza herhjemme eller det vil sige Thomas blev. Det betød at jeg ikke var fredet til at forberede mig som det ellers var planlagt. Alt min tid er gået med at servicere børn, influenzaramt mand og "holde hus" (og være på pædagogiske dage, med gode kollegaer, god mad og ubrudt nattesøvn, mens min syge mand og mine svigerforældre tog sig af mine børn, ;))
Men altså...
Min fredag aften gik med forberedelse, min lørdag gik med forberedelse og gæt lige hvad min søndag eftermiddag og aften er gået med ? heldigvis er det spændende og helt ærligt, så gad jeg virkelig godt på kursus hos min kollega og jeg :) ( det kan man da ikke tillade sig at skrive, jeg gør det alligevel og håber så bare på at indholdet ikke kun er interessant for et par fagnørder som os )

- Posted using BlogPress from my iphone

5 kommentarer:

 1. Det lyder både hårdt og super spændende. Pøjpøj med kurset! :)

  SvarSlet
 2. Nøj hvor jeg kender det, altså det med ikke lige at få blogget så meget man gerne vil for der er også så meget andet hele tiden.
  Det lyder fedt med jeres kursus, rigtig god fornøjelse .-)

  SvarSlet
 3. hej Heidi

  Rigtig god fornøjelse med kurset. Og jeg håber din mand snart bliver fri af den frygtede mandeinfluenza!

  Kh. Rikke

  www.housedancegirl.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Glad mad i børnemaver, Marthas måltider... Det ligner til forveksling mit skrivebord her på kontoret. Hvilket kursus er det I skal afholde? Held og lykke!

  SvarSlet
 5. Tak for Jeres hilsner, vi kom godt igang med kultur, traditioner og vaner :)
  Kurset hedder måltidet i pædagogisk arbejde og varer en uge. I morgen skal vi arbejde med ernæring og måltidet som læringsarena,og jeg er lige blevet færdig med finpudsningen, så nu må jeg hellere smutte i seng. godnat :)

  SvarSlet