Sider

feberfri

07 marts 2011

Lige nu ligger vores lille inhouse RouladeRosa feberramt på sofaen. Den store fest hun havde glædet sig  til er blevet en fridag pga. feber. Hun har det skidt, ifølge hende selv føles det som om "alle min knogler i hele kroppen er lavet af vand, de har slet ingen kræfter" I et frisk øjeblik fik hun Rosa kjolen på, nu er det for uoverskueligt at få den af igen.


Holgers tøj næsten er det samme som sidste år, han kan garanteret ikke huske hvad han havde på og kostumet er jo så oplagt, det er sikkert også sidste gang vi får lov at stoppe ham i det. Billedet jeg fik taget inden han skulle afsted kan man ikke kalde skarpt, det er altså ikke nemt når han suser rundt hele tiden.

9 kommentarer:

 1. øvøvøv med feber.. Og så lige i dag. Men sikke skønne kostumer. Det er da genialt med rosa-kostume! og selvfølgelig også "find Holger"..

  SvarSlet
 2. Aiiii, så synd for "Rosa"...håber hun kommer ud og flashe hendes dress til en anden fest!
  -Og hvor er den Holger bare for sød :-)

  SvarSlet
 3. Øv for roulade... Især, når man bare har glædet sig rigtig meget. Jeg troede at det var meningen med ham Holger, at han skulle være svær at finde. Klart at det er svært at stå stille.

  SvarSlet
 4. Åhh hvor synd for Alberte. Sådan en fint kostume ellers. Til gengæld ser der ud til at være gang og sving i Holger. Hvor fint et billede :)

  KH

  SvarSlet
 5. Aj, hvor er det synd for hende. Det er sådan et fint kostume og hvor er det ærgeligt når hun har glædet sig.
  Jeg har også mine udfordringer med at tage billeder af krudtuglerne, der er så meget fart på at der bliver fartstriber på alle billederne ;-) Det er ellers et skønt billede af ham, sød udklædning

  SvarSlet
 6. Øv hvor synd for Alberte! Det er bare typisk, at man bliver syg, når man har gået og glædet sig! Men hun er i hvert fald fin i sit kostume, og Holger er ikke til at stå for:)

  SvarSlet
 7. Kære Christina
  Ja det er ret synd for hende men hun er så dårlig at hun bare vil slappe af. Derfor tænker hun heldigvis ikke meget over det. Nå nu er der bud, jeg svarer Jer senere, indtil da, tak for jeres søde ord

  SvarSlet
 8. he he he - genialt med Holger :)

  SvarSlet
 9. `Skriver lige pået gammelt indlæg, men min datter vil gerne være Rosa til fastelavn ;-)
  Hold da op hvor fin Rosa kostume. Er det hjemmesyet

  SvarSlet