Sider

lige nu

06 marts 2011

er jeg på vej i seng og lige nu ligger Albertes fastelavnstøj og venter. Jeg er ikke sikker på at Alberte har ret når hun siger at Rosa fra Rouladegade har en isvaffel på forklædet. Men når resten af tøjet er en fuldstændig fri fortolkning af Rosas,  hvorfor skulle forklædet så ikke også være det ? Jeg glæder mig til at vise Alberte tøjet i morgen. Nu vil jeg sove og så gider jeg ikke tænke mere over om hende den sukkerhysteriske mor, der gerne prædiker færre søde sager i børnehaven, hver gang hun får chancen, egentlig burde sende sin datter i institution forklædt som kagemissionær. Men selv jeg elsker jo kager når de er bagt med kærlighed.- Posted using BlogPress from my iphone

3 kommentarer:

 1. Godmorgen, hvor er dragten blevet fin :) Glæder mig til at høre, hvad hun siger til den, med alle de dejlige kager på ;)

  SvarSlet
 2. Hvor fint! jeg glædes hver gang, der er en pige, som ikke skal klædes ud som prinsesse, i et nylon helvede af en kjolen...;))
  God søndag...

  SvarSlet
 3. Dejligt at vi er flere der holder sundhedsfanen højt i daginstitutionerne. Så er det også helt ok, at sende sin datter afsted som kagemissionær.

  SvarSlet