Sider

projekt pigeværelse

26 marts 2011

er faktisk gået helt i stå.
Først blev Thomas syg og nu skyldes det allermest mangel på nogle helt særlige beslag til sengen. Vi har det begge sådan at vi helst vil flytte det hele ind på en gang, det er vist mest for vores egen skyld og ikke så meget Albertes men nu bliver det sådan.
Lige nu har barnet et fuldstændigt hvidt værelse uden et eneste hul i væggen ( det var faktisk noget af en mission bare at nå dertil, eftersom der var boret en "bort" af knager hele vejen rundt i værelset)
Men det er altså nogle gode sager der venter på at blive sat op. Jeg har bla. købt noget skønt tapet lige her. Ikke nok med der var rigtig god service og en sød sød sælger så har butikken faktisk givet en gave til lidt blog lotteri, men mere om det senere, her kommer lidt spam, allermest fordi jeg glæder mig sådan til at tage sagerne i brug.7 kommentarer:

 1. Det sidste billede - er det tapet? Det er meget fint!

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig spændende ud. Håber I snart kan komme videre med projektet!

  SvarSlet
 3. Super projekt - glæder mig til at se mere.
  A xx
  http://anyaadores.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Det tegner da rigtig godt.

  SvarSlet
 5. Kære Anne ja det er tapet og ja det er meget fint, det er fra isak og farverne er finere end jeg kunne gengive i aftenslyset i stuen.

  Kære Malene
  det håber jeg virkelig også, det er et meget tålmodigt barne vi har, vi presser hende lige rigeligt.

  Anya adores
  Du kan tro I kommer til at se mere, jeg er helt sikker på jeg bliver så glad over at få det lavet at jeg kommer til at vise stakkevis af billeder, så er I advaret :)

  Maiken
  Ja det kan næsten kun gå godt ikke ;)

  Malene
  Det er ihvertfald nogle fine ting vi har, men der sal jo også liige være plads til legoklodser, barbie og prinsessekjoler, men jeg tror på projektet:)

  SvarSlet
 6. Hold da op det ser lovende ud. Glæder mig til at se mere!!!

  Kh

  SvarSlet