Sider

nu har jeg da aldrig

13 maj 2011

mit kramme indlæg er blevet spist! og så inden jeg havde fået svaret på jeres kommentarer. Så Mette, Anne, Losarinas mor og Janet. Tak for jeres kommentarer og som svar på jeres spørgsmål så er jeg hverken en "aer" eller en der sidder tæt, jeg klemmer gerne en arm hvis noget gør ondt og klapper måske lidt :) ellers holder jeg mig til krammere om det så er på sin plads eller ej.
Nå men nok om krammeriet nu er det weekend, hvis der bliver tid skal vi vist ud og gøre legehuset rigtigt sommerklar.7 kommentarer:

 1. Jeg ved, at der arbejdes på at få indlæg og kommentarer genoprettet igen og det krydser jeg fingre for, da jeg mangler 3 indlæg:/
  Sikke en lækker have I også har og hviken drøm af et legehus!

  Kh Mille

  SvarSlet
 2. Jeg er faktisk skuffet over, at du ikke er en aer! Det havde jeg ellers troet, men en krammer er også ok i en snæver vendind ;)

  SvarSlet
 3. Oh for et legehus. Det ser rigtig lyst og hyggeligt ud

  SvarSlet
 4. Ja, hvad er det for noget? Jeg har også lige mistet mine kommentar på det sidste indlæg jeg udgav!?!

  SvarSlet
 5. Hold da op for et lækkert legehus. Det er vel manden din, der har stået for det? Findes der en tegning over det? Jeg vil nemlig godt have et legehus til mine drenge, som er stort og lyst og ikke alt for piget.

  SvarSlet
 6. Shit et lækkert legehus!!!
  Købt eller selvlavet..? Lige noget i den stil jeg ikke kan finde..;)
  KH Anne - der jf dit tidligere indlæg vist også er en krammer;)

  SvarSlet
 7. Hej og tak for jeres kommentarer, beklager jeg er så lang tid om at svare!
  Ja det er Thomas, min mand der har lavet det, der findes vist ikke nedskrevne tegninger, det hele er lagret i hovedet :) måske har der været en enkelt post engang med nogle mål, men den er helt sikkert forsvundet.
  Men det aller dejligste ved det legehus er nemlig lyset, det er skønt at sidde derinde , også som voksen.

  SvarSlet