Sider

traditionen tro

27 november 2011

har vi igen i år haft vores eget lille familie juleværksted hos Bedstefar. Der er blevet produceret marcipangrise,  trøffelkugler, juledekorationer og pynt til Bedstemors gravsted.  Børnene har "smagsprøvespist" sig mætte i marcipan og trøffeldej og nydt at være en del af en kæmpe flok fætre og kusiner. Jeg havde efterladt mit kamera hjemme, og billedet her er taget efter vi kom hjem af den eneste plet i huset, der bare emmer en lille bitte smule af jul. Tænk vi har ikke en gang en adventskrans, men mon ikke her bliver bare lidt mere julet, inden længe.


4 kommentarer:

 1. Det lyder som en helt forrygende dag. Mmmhh, konfekt! Det bliver måske næste weekend :)

  SvarSlet
 2. Lyder som en hyggelig tradition.:)
  Herhjemme blev det også kun til adventskrans fordi min mor for et par uger siden havde sørget for 4 fine lys og i fredags kom forbi med lidt indsamlede godter (hvid mos, lærke- og troldegrene og lidt gran;)
  Så må vi se hvornår jeg når en kalenderdekoration og lidt julepynt;)
  Ha' en dejlig aften.
  KH Anne

  SvarSlet
 3. Hej Heidi. Tak for din søde kommentar til mit triste julemarkedsindlæg - og din søde stress-omsorg. Jeg er jo på vej op igen - heldigvis! Den hvide hue m. neon er din hvis du vil (den er faktisk osse en af mine egne favoritter - den er bare så enkel og lækker!) - det hvide garn er alpakka og blødt som en barnenumse, men neongarnet er altså noget akryl-snask - jeg ku ikke finde en ordentlig neon i uld. Jeg tager 150,- inkl porto - du siger bare til, og der er selvfølgelig ingen købeforventning. Smid mig bare en mail på lisbetha@yahoo.com. Rigtig dejlig mandag til dig! KH Lisbeth

  SvarSlet
 4. Hej Julia
  Det er altid en god dag :) men rigtig konfekt har vi også tilgode, det er for tideligt for sådan nogle slikmunde som os :)

  Hej Anne
  Nu har vi fået adventskrans :) jeg kunne ikke modstå noget busk værk jeg cyklede forbi på vej hjem i dag, men jeg pynter altså ikke før torsdag

  Hej Lisbeth jeg sender dig en mail:)

  SvarSlet