Sider

nye forsyninger

13 december 2011

Milk holder udsalg, så jeg har forsynet mig i deres webshop, jeg har ikke handlet der før, men synes bestemt det virker som en fin kvalitet. Alle de T-shirts jeg har købt er oveni købet økologisk bomuld. Nu må jeg vist snart igang med at sy den stak nederdele jeg har klippet helt færdige.
Vores kæmpe hulmaskine har været på arbejde i dag og det går stille og roligt fremad med at få pakket gaverne ind til jul. Papiret  jeg har brugt har jeg verdens største rulle af, så selvom jeg af og til bliver fristet af andet lækkert papir, så holder jeg mig i skindet og bruger brunt papir de næste 15 år.



8 kommentarer:

 1. Det er SÅ go en kvalitet.. virkeligt... :) Det skal I nok blive glade for.. og hvis man er smart som dig, så venter man til udsalget, for der er altid meget at komme efter.. :)
  Fin indpakning.

  SvarSlet
 2. Måske jeg vil prøve mærket, for jeg har efterhånden hørt rigtig meget godt om det?! Ved du om deres tøj er stort/småt i str.?!

  SvarSlet
 3. Fine fine gaver! I år har jeg holdt mig til rødt og hjertetema, men jeg er også begyndt at se mig lun på Ikeas brune papir fra pakkebordet, og det bliver vist planen til næste år.

  SvarSlet
 4. genialt med mega-hulmaskinen :)

  SvarSlet
 5. Hej Rakel
  Det er gost at høre at kvaliteten er god, der var faktisk kun enkelte ting der var udsolgt så ja det er smart at vente :)

  Hej Fie
  Jeg ved det ikke men umiddelbart så det ret almindeligt ud, jeg tror bedre jeg kan vurdere det når det er vasket

  Hej Ida
  Jeg har altså ikke hapset rullen i ikea ;) men netop i Ikea plejer jeg at forsyne mig så rigeligt med deres karduspapir, det er så lækkert hvis man kan pakke lidt ekstra af deres fine hvide om alle glassagerne der jo skal sikkert hjem ;)

  Men det lyder hyggeligt med rødt og hjerter

  Hej Sine
  Den er ret smart, og kan fåes i mege mega også :)

  SvarSlet
 6. Siger det samme som rakel...det er smart og ret lækkert, og ikke alt for pyntet...især jokke er stor-forbruger..fede gaver, jeg er helt i bund med mine, da alle skulle ha dem med hjem i weekenden efter mega bunke fødselsdage for alle 3 unger, men pyhh jeg har ikke nået at pakke dem fint ind...er lidt misundelig på dine, dem gad man godt at gi...( til gengæld står der fra onkel, tante og de tre små grise på vores ;0))

  SvarSlet
 7. Jeg har også lige bestilt fra Milk for første gang, og er spændt på det, men det lyder lovende. Postmanden skulle gerne komme med det i morgen :)

  SvarSlet
 8. Jeg fik også bestilt ved Milk. Og det er bare så fine fing jeg fik. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

  SvarSlet