Sider

syslerier

10 december 2011

i dag har vi været en tur i Aarhus, vi drog afsted så jeg kunne få fingre i en cirkelskærer ligesom Karens
Fra Karen ved jeg at de kan købes i Archi tegn men på vej i bilen, gik det op for mig at de har lukket om lørdagen. Jeg måtte nøjes med en kæmpe "hulmaskine" fra Pandoru, som slet slet ikke er så lækker, til gengæld er den sikkert meget billigere.
Alberte vil gerne tegne, nærmest hele tiden. Som en del af "putteritualet" vil hun meget gerne, hvis hun og jeg kan ligge på gulvet, på hendes værelse, og bare tegne. Vi taler ikke så meget sammen, jeg skal bare være optaget af at tegne ligesom hende. Jeg tegner bare mønstre, nærmest det samme igen og igen, meget simpelt og slet ikke så avanceret og lækkert som Karens eller andre tegninger jeg har set herinde. Jeg synes det er rigtigt rart, så rart, at jeg i dag helt alene, har brugt eftermiddagen med papir og tuscher. Det er godt nok længe siden det er sket sidst. Måske er det i virkeligheden aldrig sket før, ihvertfald ikke mens jeg har været mor.


8 kommentarer:

 1. det ser ud til at være nogle fine mønstre du tegner:) og ja det er dejligt, når man over en aktivitet helt glemmer tid og lader tankerne flyve :)

  SvarSlet
 2. Det ser da rigtig fint ud. Sikke nogle lækre farver du har valgt:)

  SvarSlet
 3. Hej søde. Tak for dine søde ord. Det er vildt fedt, når ens små bliver optaget af at tegne. Georg er også helt fokuseret på det for tiden. Han fik en mandalas maler og i pakkekalender gave. Der er et mønster til hver dag i december, og det overholder han troligt. Jeg vil altså godt købe en cirkelskærer for dig ìg smide den med posten, hvis du er interesseret:)
  De der tegninger skal vi da også se lidt mere til:)
  Mange hilsner Karen

  SvarSlet
 4. Det ser spændende ud det mønster, du har gang i.

  SvarSlet
 5. Lyder som et dejligt putteritual;) Og sikke nogle dejlige farver du har tegnet med! Hvor finder du tuscher i de farver?
  Vil også gerne se mere til dine tegninger:)!
  Jeg var også forelsket i den fine cirkelskærer, men økonomien mere forelsket i et stansejern;) så det har Karoline og jeg brugt i dag til barnedåbsinvitationer..
  Nyd aftenen..

  SvarSlet
 6. Hej Louise
  Faktisk er en af den kommet op at hænge på prøve :) men uanset resultatat er det fantastisk for mig.

  Hej Mette
  Ja farverne er der ikke noget i vejen med :) det er nogle af mine yndlings for tiden.

  Kære Karen hvor er det sødt af dig, nu bruger vi lige den udstandser vi har købt og ser om vi kan klare os med den, ellers kan det godt være jeg vil tage imod dit tilbud, men i archi tegn det skal jeg altså en dag :)

  Hej Malene
  tak :)

  Kære Christina
  Det er hyggeligt, børnene blev passet så jeg burde nok ha været mere praktisk men det var skønt bare at sidde.

  Hej Anne
  det er også hyggeligt at slutte dagen i det rolige tempo, lige nu er det dog sat lidt i bero pga. nissebanden.
  Det er sikkert det samme vi har købt :) jeg fortryder bare jeg ikke købte det største.
  De tuscher jeg bruger hedder Promarker, mine favoritter lige nu er "grey green" og "pale pink". Markerne er gode fordi de ikke laver "overgange" så længe man tegner vådt i vådt, det er svært at få helt ensartede felter med almindelige tuscher synes jeg.

  SvarSlet
 7. Jeg vil også ha' en cirkelskærer! Nu har jeg været inde så mange gange på panduros webshop og komme en i indkøbskurven - men jeg har ikke gjort alvor af det endnu..

  Hvor er det bare fantastisk at man kan ha' sådan nogle stunder med sine døtre (og måske også sønner). Selma vil også lave mere og mere med hænderne, og det bliver for alvor skønt når hun først bliver rigtig ferm med saks, lim osv.

  SvarSlet