Sider

tak mette

05 december 2011

Jeg er lige kommet hæsblæsende ind ad døren. Vi forsøger at passe 2 gange arbejde samtidig med at Holger og hans skoldkopper skal plejes. Det kræver fleksible arbejdspladser og gode kollegaer. Det har vi heldigvis begge to, derfor arbejder vi i disse dage på skiftehold. Det betød at jeg i dag måtte haste lidt tidligere hjem fra mine elever for at "afløse" Thomas, så han kunne komme på arbejde. Mit puls var lidt høj fordi jeg havde cyklet ret stærkt, men den blev kun højere da jeg så den fine pakke, der lå til mig fra søde Mette. Jeg besindede mig dog og fandt kamera frem inden jeg flåede papiret op. De fine stjerner levede fuldt op til forventningerne og er endnu finere i virkeligheden.
De er selvfølgelig fra by blank til de af jer der ikke er så heldige som mig
Faktisk var der også et vedhæng med, men det tog jeg om halsen og glemte at tage billeder, egentlig fortjener det vist også sit eget indlæg, men lige nu skal jeg finde et sted at hænge mine stjerner op, for Holger vågner garanteret lige om lidt.

3 kommentarer:

 1. Heldige asen! Men det fald vist også på et tørt sted. :) Og god bedring med Holger. Det er bare benhårdt med sådan en omgang skoldkopper.

  SvarSlet
 2. De er altså bare skønne ;)

  SvarSlet
 3. Åhh. skoldkopper. Jeg savner jer IKKE!

  Smuk julepynt!

  Kh. MiA

  SvarSlet