Sider

en servicemeddelse om bogstaver

12 februar 2012

før jul lavede jeg dette indlæg med nogle krukker Alberte og jeg "lavede" til juleguf med nogle af Farfars overføringsbogstaver. Der er flere der har skrevet og spurgt hvor man kan købe bogstaverne og det kunne jeg ikke svare på. Nu kan jeg se at Rakel faktisk har nogle rigtig fine bogstaver, så hvis I ikke allerede har set Rakels indlæg så klik ind og se den fine krukke med de fine bogstaver og beskrivelsen af hvor de kan købes.

Krukken på mit billede huser nogle af Albertes smykker. til orientering kan jeg fortælle at det var noget nemmere at sætte bogstaverne på de firkantede krukker.
Ideen til perler på låget så jeg til en skøn pigefrokost hos hende her7 kommentarer:

 1. Så fint. Må jeg spørge hvordan du har sat de fine perler på? Har du boret hul i låget og så bare perler på snoren og bundet knuder på begge sider, eller..?
  Kh Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis som du siger, eller jeg har ikke selv boret hullet men ellers ja. Hul perler og knuder. Jeg synes dog det er svært at binde knuden på "bagsiden" stramt nok, også fordi lædersnøren giver sig efter lidt tid, så den har lidt svært ved at holde perlerne stramt på. Men så må de bare strammes :)

   Slet
 2. WAUW hvor ser det simpelthen så fint ud med perler på krukken! Rigtig god ide:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja fru Schou
   Ideen er ikke min, men den er god. Lidt for pyntet til min stue tror jeg, men perfekt andre steder i huset :)

   Slet
 3. Så fint - Liebe inspireret - eller hvem der lavede det først Ü

  SvarSlet
  Svar
  1. Hende jeg så perlerne ved er stor Liebefan så jeg er slet ikke i tvivl om hvor inspirationen kommer fra. Havde jeg 500 til en lågkrukke blev den fra søstrene Grene skiftet ud på stedet

   Slet
 4. Så dejligt ikke bare at blive inspireret på arbejde - men også til fritidssysler, søde du :-)

  Kh Mia

  SvarSlet