Sider

fin fredag

09 marts 2012

i dag er vi alene hjemme. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at være alene med mine børn (når det ikke sker for tit) jeg synes ofte der er en helt anden ro når vi ikke er to voksne der gerne vil tale sammen, det er helt sikkert fordi jeg har et andet fokus på børnene, men også fordi jeg slipper forventningerne om at vi kan nå en hel masse. I dag havde vi fx. aftalt at nøjes med rugbrød til aften. Den ide kunne nemt accepteres fordi jeg lokkede med at hjemturen fra børnehaven, kunne gå forbi fiskemanden. Max 15 min, så var der mad på bordet, alle blev mætte og der var minimal oprydning.
Resten af aftenen er indtil videre blevet brugt på sofaen. Lige efter maden begyndte Alberte at fryse og det var faktisk med en vis glæde, der kunne konstateres udslag på termometeret. Hun skiftede hurtigt mening, men umiddelbart var det fantastisk endelig at være den der var syg. Holger er jævnligt syg og har ofte feber, helt anderledes er det med Alberte, udover skoldkopper har hun kun enkelte gange været rigtig ramt og så kan tanken om en smule feber åbentbart blive ganske eksotisk. Håber nu hun er hurtigt ovre det.





5 kommentarer:

 1. Jeg kan også rigtig godt li' at være alene med mine unger, faktisk af samme årsager som du skriver her. Tit virker det som om, at tingene går nemmer, måske netop på grund af et større fokus på børnene. (Men jeg kan også rigtig godt li' at være to. To om det praktiske og især to om at glædes over vores børn og synes, at lige præcis de er de mest fantastiske i verden :)

  Håber, at Alberte kun lige får lov at smage på det eksotiske i feber, og hurtigt bliver frisk igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må hellere skynde mig at skive at jeg selvfølgelig også kan lide at være to :) men ja det går bare lid nemmere, men jeg er hel klar over det ville være anderledes his de var hver dag.
   Alberte er klar igen, hun er måske lidt sløj men ikke heldigvis kun lidt

   Slet
 2. Sådan har jeg det også med at være alene med ungerne...;)
  God weekend...

  SvarSlet
  Svar
  1. God weekend til Jer og tillykke med Clara Marie

   Slet
 3. Det er virkelig dejligt med en dag, hvor er alene med børnene - godt I hyggede jer:)

  SvarSlet