Sider

14 maj 2012


Her bor vi


I hvert fald lige nu. Når vi kigger billederne synes vi faktisk ikke selv, det er spor underligt at vi går og planlægger at vi derhjemme skal:
male alle vinduer lysegrønne,
skifte gulvet i køkkenet ud med rustikke fliser
lave terrasser af store gamle sten, i stedet for den træterrasse vi ellers havde planlagt
plante hele haven til med lavendler
lave forhaven om til hjemsted for alle de toskanske krukker med rosmarin,  som vi bare skal have  plads til i bilen, når vi rejser hjem.
Vores hus derhjemme skal helt sikkert transformeres til en Italiensk oase, vi skal helt sikkert spise meget mere tiramisu og drikke meget Chianti Classico fremover.
og dog…
Faktisk er vores egen have derhjemme lige nu indhegnet med det smukkeste franske kastanje hegn. Et hegn jeg havde ønsket mig i flere år. Efter megen overtalelse (og en del arbejde med at passe det til) kom det endelig op. Efter min mening findes der faktisk ikke smukkere hegn, i hvert fald ikke i Frankrig og andre steder hvor det passer ind. I vores have ser det så forkert ud, det franske udtryk er fuldstændig forsvundet og det ligner i stedet noget fra en meget fattig landsby i Afrika. Jeg ved at Afrika sikkert også kan have en rustik skønhed over sig, men Afrikansk minimalisme, bliver altså en anelse malplaceret i et villakvarter i provinsen. Hegnet skal derfor i sommerferien skiftes ud med et traditionelt (meget dansk) stakit, som den kloge mand i huset, vist foreslog i første omgang.
Lige nu har vi derfor bestemt at nyde det vi er i og nyde at det er noget ganske andet vi vender hjem til. Men tiramisu, det SKAL jeg helt sikkert spise meget mere af fremover.
4 kommentarer:

 1. Det lyder som om I stornyder livet! Det må være fantastisk at hive stikket ud og tage på en længere oplevelsesrejse med familien.

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Ida
   Det er rigtig dejligt, også skønt med lidt sol og halvejs sommer

   Slet
 2. Uh det ser dejligt ud. Jeg håber I nyder hinanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina
   Her er dejligt og vi nyder det, men det er også ret intens at være så meget sammen.

   Slet