Sider

afhængighed eller bare savn

15 maj 2012

Jeg savner virkelig at blogge. Vi havde egentlig lejet et hus med netadgang, men det virker ikke og det ser ikke ud til det kommer til det. Vi vælger at se det som en charme, men hold da op det er vanskeligt at undvære internettet til at finde alle de informationer, man lige mangler. Og hold da op hvor jeg savner at blogge.
Lige nu er vi taget på ferie fra vores feriehus og er på hotel. Jeg har glædet mig allermest til deres wifi. Jeg har været på nettet mens vi har været her i Italien, men det har været på forskellige pladser rundt omkring med børn og mand lidt i venteposition. Jeg har mest fået ordnet de nødvendige ting. Fx mine blogindlæg til Coverkids. Jeg nyder at blogge både her og hos Coverkids.dk, men Coverkids har jeg en fast aftale med, så når tiden er knap, er det der, jeg må bruge den. Nu har jeg tid til at blogge lige her. Så bær over med mig, de næste dage kommer der en helt masse om vores ferieliv her i Italien, jeg oplever ikke så meget andet.
Og nu var det så lige der skulle være et billede af Holger der hopper i hotelsengen, men jeg kan ikke få overførelsen af billeder til at virke. Men pyt, der er mange andre at tage af, fx Holger i Fiesole.

14 kommentarer:

 1. Åh, ferie i udlandet. Og så Italien af alle steder....Nyd det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi nyder helt vildt :) men næste gang vil vi til Berlin :)

   Slet
 2. kommer der noget med gode råd og fifs til rejse i italien :)

  SvarSlet
 3. Kom gerne med meget mere Italien. Det er så skønt at leve med. Savner dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne
   Vi savner nu også jer derhjemme, selvom her er dejligt. Hva m kaffe først i Juni? (eller mad)

   Slet
 4. Nogle gange kan det være helt befriende at få frataget sin netadgang, men jeg kan nu godt forstå, du savner at kunne kigge herind, når det passer dig. Men sørg nu for at stor nyde friheden. Den virtuelle verden løber ingen vegne. Fortsat god ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. I starten var det faktisk ok, og det er også til at holde ud :) men dejligt nu det er her.

   Slet
 5. Vi savner også dig og dit bloggeri. Ærgerligt at man ikke lige oplever andet en ferie i Italien...

  SvarSlet
 6. Ih Heidi. jeg glæder mig så meget til flere opdateringer dernedefra! Så vi savner også dig!
  Sådan vil jeg altså også bruge vores overskydende barsel om et par år!!

  SvarSlet
 7. Så dejligt at høre fra dig, Heidi. Jeg savner altså også dig :) Jeg kan levende forestille mig afsavnet/afhængigheden til nettet og bloggen, men jeg er sikker på at det er meget sundt med en pause fra det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette det er ret sundt tror jeg. Jeg får læst en masse bøger og det plejer jeg ikke på samme måde så det er dejligt at have god tid til det.

   Slet