Sider

gult hold

01 juli 2012

nu er Albertes tid som børnehavebarn ovre.
Torsdag aften blev hun sådan rigtig en del af hendes nye skole og fredag havde hun sidste dag i børnehaven. På Albertes nye skole har de tradition for at byde de nye børn velkommen, den aften afgangsklasssen får deres eksamensbeviser, en aften, som i øvrigt er en festaften for hele skolen.

Det var en fin aften. På skolen har de forskellige alderstrin farver. Den niende klasse, der netop er blevet færdige har været det gule hold. I torsdags stod de på scenen og afleverede symbolsk deres farve til de nye børn, i form af en gul t-shirt, det var altså så fint.
Jeg synes Alberte er stor (ikke høj) men stor, nu hun skal til i skole, men da hun stod der på scenen var hun bare lillebitte, men sej selvfølgelig.
Jeg er sikker på, at hun det øjeblik hun fik t-shirten på, følte sig som en del af skolen. Det var ihvertfald kun ryggen af hende jeg så, da hun efter cermonien styrtede udenfor sammen med hendes nye klassekammerater.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at se en lille skole, der består. Jeg håber, hun får en flyvende start :)

  SvarSlet
 2. Hej Malene
  Ja skolerne bliver godt nok store, det har også styrker, men jeg tror vi bliver glade for den lille skole :)

  SvarSlet
 3. Sikken da en fantastisk fin måde at gøre det på. Jeg bliver helt rørt og kan på så mange se ideen i at gøre en klasse til et hold og byde det nye gule hold velkommen til skolen.

  Børnehaveklassen er et fantastisk år. De vokser så meget og bliver stærke og glade.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marina jeg må indrømme jeg fik en anelse blanke øjne :) Traditionen er rigtig rigtig god, det er også en rar fornemmelse for os som forældre at vi blev inviteret til skoleårets afslutning. De gør rigtig meget for at bygge hold identiteten op, nu er de begyndt :) jeg håber for Alberte det bliver lige så fantastisk som jeg tror :)

   Slet
 4. Super fin tradition ;) Har selv en stor(lille) pige som starter i august. Det ER virkelig et nyt kapitel der begynder... Pøjpøj til din skoletøs! ;)

  SvarSlet
 5. og pøj pøj til din :) store tøser :)

  SvarSlet