Sider

Gaea betyder moder jord

01 august 2012

I dag er der kommet en lækker pakke til mig fra Gaea med forskellige slags olivenolie, oliven samt en oliventapenade og et tomat-bruscette-spread.
Jeg kender faktisk godt nogle af produkterne i forvejen. Jeg har tidligere købt både tapenade og oliven. Det er nemlig nemt at falde for produkter der er produceret med omtanke og respekt for naturen og de bønder der leverer råvarerne og samtidigt er velsmagende.

Fordi pakken stod og ventede på os, da vi kom hjem i dag, blev der lavet lidt om i menuen så vi kunne få hul på godterne med det samme.
Vi åbnede en af olierne, som kom over salaten af finthakket spidskål, blomkål, agurk, fersken, feta, persille og hakkede mandler. Alberte og jeg smagte selvfølgelig på den inden. Vi er begge vilde med olivenolie og den her er helt utrolig frisk, lækker og frugtagtig "krydret" både i duften og smagen.

Jeg spiser ikke kød, så da resten af familen fik sauce lavet på kylling, åbnede jeg oliventapenaden til de varme kartofler. Uhmm det var godt og meget enkelt.

Det ene glas økologiske oliven er spist. Holger stod for at fortære størstedelen, det er det, der sker, når skålen kommer på bordet, inden resten af maden er helt klar.
Jeg fik en enkelt, og jeg forstår godt Holger, den ene jeg fik var både frisk og mild. De er kun konserveret med salt og citron og smager lige som grønne oliven skal smage efter min mening. Jeg tror vi skal have fat på nogle flere til madpakken, for der er det ret smart de er udstenede og jeg synes generelt det kan være svært at fine gode oliven uden sten.6 kommentarer:

 1. Jeg skal hente samme pakke imorgen og glæder mig til at smage på det! Sikke fint du skriver om det, det lyder som om Gaea har ramt plet hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ida
   ja det har det, har tidligere købt deres oliven. Alberte er til de "fede" mørke og Holger de friske grønne :) Du kan godt glæde dig til olien.

   Slet
 2. Gaia betyder moder jord... Eller har jeg i snart 40 år troet galt???

  SvarSlet
  Svar
  1. Og gaea ;)
   Den græske gudinde kan tilsyneladende staves på begge måder :)

   Slet
  2. jamen så blev jeg da det klogere! Det ser nu pænest ud med et i i stedet for e...

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet