Sider

kanelsnurrer, hindbærkage, mazariner, jordbærtærte

01 august 2012

citronmåne, blåbær/hindbærkage og banankage. Jeg har fået en fantastisk røremaskine og når man får det, så skal den jo bruges, derfor er der i de sidste 3 uger blevet bagt så meget kage som vi aldrig har bagt før. Det er altså virkeligt fristende, når det regner udenfor og det er så nemt når udstyret er i orden. Når man så oven i købet, får fine kagebøger i gave, så kan man da ikke lade være.

Nu skal der andre boller på suppen og de skal dælme være grove. Vi skal have gang i surdejen igen, skal vi.

Billeder af alle kagerne har jeg ikke, jeg har sikkert, igen, haft for travlt med at spise (det passer ikke helt, for en del af kagerne er havnet på instagram)  Men maskinen kan faktisk også lave en formidabel spagetti (og pesto) og den har vi fået foreviget.

Hvis nogen skulle være interesseret har jeg købt en assistent original og jeg er helt vildt glad for den. Selvfølgelig overvejede jeg også en Kitchenaid, men funktionaliteten måtte simpelthen vinde over udseendet og jeg er slet slet ikke i tvivl om, at jeg har valgt helt rigtigt.
Vi er allerede et godt makkerpar, men resten af familien må nu gerne låne.8 kommentarer:

 1. Lækker lækker maskine.Jeg kiggede nettet tyndt efter den maskine forleden dag. Den er virkelig skøn - og faktisk synes jeg slet ikke designet er så tosset endda. Den er i hvert fald kommet på min ønskeseddel.
  Den minder meget - både i funktionalitet og design, om den "Ballerup Master Mixer" min mormor havde i sit køkken.
  Ha en god dag.
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene
   Faktisk har jeg overvejet at købe en Ballerup i DBA fordi den er så fin :) og mange af dem virker tilsyneladende upåklageligt selv efter alle de år :)
   Jeg skulle lige lære den at kende, men det gjorde jeg hurtigt og jeg er så glad for den.

   Slet
 2. Forstår slet ikke det med udseendet - jeg synes bare, den er så flot :-) Jeg har den selv i sort og elsker den - også bare at kigge på den. Har dog endnu ikke kastet mig ud i pasta-delen, men efter disse billeder må jeg hellere se at komme i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise
   Jeg synes bestemt heller ikke den er grim, men kitchenaid har altså et eller andet :)
   Pastaen blev rigtig god, desværre skrev jeg ikke opskriften ned og det var lidt en blanding af forskellige jeg fandt på nettet, da jeg gerne ville have en lidt grovere variant. Du må se at få det prøvet :)

   Slet
 3. Jeg synes også det er en rigtig fin maskine.

  Når min kitchen aid en dag står af overfor mine surdeje bliver det nok sådan en assistent jeg køber mig. Er sat på huskelisten;)

  Og så vil jeg da lige prøve at finde dig på instagram:)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kathrine
   Mon ikke din Kitchenaid holder lidt endnu :)
   Jeg hedder det samme på insta ;)
   Kh Heidi

   Slet
 4. Jeg synes den ser rigtig cool ud, og er helt enig med Malene mht Ballerup sammenligningen.

  SvarSlet
 5. Hej Malene
  Så vidt jeg ved er det faktisk Ballerup mastermixeren der har skiftet navn og producent nogle gange efterhånden. I dag fremstilles de i Sverige. Man kan bruge de nye dele til de gamle maskiner. Der er dog noget med dejkrogen, der er lavet om, jeg kan i hvert fald se der sælges to forskellige, en til ny model og en til gammel model.

  SvarSlet