Sider

En fed cykelhjelm

10 september 2012

Hold da op hvor vi cykler. Vi vidste godt at Albertes skolestart ville betyde en del mere tid på cyklen og heldigvis fungerer det indtil videre fint.

Vi gjorde virkelig klar inden vi skulle starte op. Cyklerne blev shinet op, der blev anskaffet en efterløber og Alberte fik ny cykelhjelm.

Efter at have tænkt dagligt på, at vi skulle forbi cykelhandleren, uden at få det gjort i en 14 dages tid bestemte jeg mig for at forsøge mig med nettet.

Jeg havde egentlig en anden hjelm i tankerne, men heldigvis lyttede jeg til Alberte som er inde i en grøn periode. Hun faldt pladask for en casco hjelm . Vi handlede ved cykelhjelm.com og fik meget meget fin service og hjelmen kom dagen efter den var bestilt. Både hjelm og butik kan anbefales, og så er der gratis fragt på hjelme.

Alberte er glad for sin hjelm. Hun elsker den grønne farve og jeg elsker den gode sikkerhed og de fine detaljer.  Den er perfekt som cykelhjelm, men er bestemt heller ikke helt skidt som hjelm for en nyudsprunget skater.
1 kommentar:

  1. Pyh Heidi, hvor er I seje. Men mon ikke at det er noget med at se det som kvalitetstid sammen med børnene? Det tænker jeg at du sikkert allerede gør :)

    SvarSlet