Sider

jeg køber aldrig

24 november 2012

brød igen!
Selvfølgelig gør jeg det. Men efter en dags på Meyers bageskole har jeg lyst til at lave alt mit brød selv.
Det har været en helt igennem fantastisk dag som er fløjet afsted.

Det gjorde ikke det hele mindre hyggeligt at søde Ida var med på holdet. Det er altså forunderligt (og vidunderligt) som bloggen kan få det første møde til at føles som et "gammelt" bekendskab. Ida var så hardcore at hun kunne bage og fotografere på samme tid. Mine billeder er derimod herhjemme fra, taget efter mørkets frembrud, ikke bedste kvalitet, men mesterværkerne skulle foreviges. Mon ikke Ida viser frem på bloggen af arbejdet in action.

Jeg har allerede gange i min egen dej, den står til hævning i køleskabet, selvfølgelig efter godkendt glutentest. Nu glæder jeg mig bare til i morgen, så får jeg se om jeg også kan på egen hånd.







20 kommentarer:

  1. Mmmnn hvor det det lækkert ud, får jo lyst til at sætte tænderne i.. Og hvor lyder det bare som en skøn dag :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var en skøn dag og det kan klart anbefales :)

      Slet
  2. Svar
    1. Jeg har faktisk læst Meyers bagebog flere gange, men for mig gav det først mening da jeg selv prøvedede det med vejledning, derfro ved jeg ikke om det giver så meget mening :)

      Slet
  3. Det lyder som en skøn dag med inspiration og appetitlige oplevelser. Et sådan kursus på være givet godt ud! Det er i hvert fald inspirerende at læse om.

    SvarSlet
  4. Ej hvor fedt! Altid dejligt at lære nyt!

    SvarSlet
  5. Mmm, hvor ser de boller lækre og helt rigtige ud. Dem ville jeg gerne kende hemmeligheden bag ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mette og Christina
      næste gang vi mødes leger vi med ølandshvede :)

      Slet
  6. Hvor ser det lækkert ud.. Gid det var mig! Giver du smagsprøver:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du skulle hve været med !

      Slet
  7. TAK for idag Heidi, det var en fornøjelse at møde dig!
    Jeg er også så spændt på selv at skulle bage imorgen. Har lige været ude at hive lidt i den håndæltede dej ;) Og er blevet lidt urolig over hvor lidt rug/hvede dejen hæver... Sikke mange bekymringer man har fået sig ;) Glæder mig til at sætte tænderne i vores lækre brød imorgen. Endnu en gang tak for en dejlig dag i køkkenet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Håber det gik, mit var vellykket :)

      Slet
  8. Det ser bare lækker ud, jeg har selv lige bagt brød efter Maj's opskrift det blev nu også duper godt.

    Mona

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er nogle gode opskrifter :)

      Slet
  9. Heidi, nu er jeg lidt nervøs fordi min surdej overhovedet ikke bobler... Kan jeg allerede have slået den halvt ihjel? Bobler din lystigt eller hvordan?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Ida min dej bobler kun når jeg fodrer den, har brugt den og tror da den virker. Det er nyt for mig at putte gær i sammen med surdej, derfor er jeg jo ikke helt sikker på hvor "effektiv" den er :)

      Slet