Sider

Edvard

08 december 2012

Vi har været en tur på Aros  hvilket vi havde glædet os enormt til. Vi skulle selvfølgelig se Edvard Munch udstillingen.
Albertes klasse har i tiden fokus på fortællinger og har blandt andet skulle finde fortællinger i Edvard Munchs "livets dans". Derfor havde jeg en helt bestemt forestilling om hvordan hun og jeg skulle snakke os igennem en hel udstilling af historier. Den forestilling ændrede sig brat, da barnet som det første udbrød, højt, " du mener bare ikke vi skal gå og kigge på alle de gamle møgbilleder, kan vi ikke bare finde cafeen"
Selv om jeg meget myndigt svarede "jo det mener jeg" så lad mig bare sige, at det var godt vi ikke havde booket en dobbelttid.

Heldigvis varer udstillingen til midt i februar, så måske når vi den igen, uden børn.


5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja bagefter var det meget sjovt, men helt ærlig var jeg pinligt berørt. Hun plejer (heldigvis) ikke sige sådan noget.

   Slet
 2. Fed ophængning... som aldrig er mulig på mere alm udstillingssteder, takket være galleriskinner og snorehelvede!
  Det ser så godt ud ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke den rigtige udstilling man ser på billederne. Den rigtige udstilling er mere traditionel, nogle af salene med helt mørke vægge, hvilket jo klæder nogle af malerierne fantastisk godt. Det du ser på billederne er noget facebook afstemning ( scan QR koden og stem på dit yndlings)

   Slet
 3. Hun er altså en sjov lille én!! Jeg skal til Århus i start feb. Håber sådan jeg kan finde tid til at se Aros, det ser så fantastisk fedt ud det sted. Har jo efter hånden set så mange lækre billeder derfra.

  SvarSlet