Sider

en gave

15 januar 2013

Thomas har siden første gang han så dem, været ret fascineret af de små tegninger, med meget stor personlighed Carsten bag drawingsbych kan frembringe.

Da Carsten sagde ja til jeg måtte købe et af dem, så var jeg slet ikke i tvivl om at det var en god gave. Men jeg blev i tvivl da jeg skulle til at vælge. Det var ikke svært at vælge flere, men meget svært at fravælge og stå tilbage med et.

Rakel som agerede mellemmand var meget sød og tålmodig, tog billeder, beskrev og forklarede, men det gik virkelig op for mig hvem jeg for alvor plejer at vende den slags beslutninger med, nemlig Thomas og ham manglede jeg jo til at sparre med.

Men jeg besluttede mig og Thomas fik sin julegave. Han (vi) er meget glade for tegningen. Det hænger i vores stue og jeg spekulerer ofte på hvem han egentlig er, ham på billedet, hvad er det han har oplevet. For noget har han oplevet, det kan jeg se på ham.

Uanset hvem han er, så synes jeg det var skønt at give en gave væk, der både overraskede og gjorde glad, for det er jeg slet ikke i tvivl om at den gjorde.20 kommentarer:

 1. Smukt! Kan godt forstå, at I er glade for det.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja man må sige de er fine, først var det mest Thomas der faldt for tegningerne. jeg var også meget imponeret men det er først efter jeg har kigget nøje på dem jeg er blevet rigtig rigtig fascineret, det fortæller mig så meget allesammen :)

   Slet
 2. Spændende - meget utryksfuldt. Jeg kan sagtens forstå, at du gerne vil kende mandens historie, han har bestemt en eller flere på lager, for du har ret - han HAR oplevet noget!

  SvarSlet
 3. Han er så dygtig. Skøn gave, som du også kan beundre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det var meget smart at købe den som gave ikke ;)

   Slet
 4. Super skøn gave - og heldige dig, der fik lov at købe et. Det skal han altså gøre til en vane - jeg synes det er de smukkeste billeder Rakel ligger ind på Instagram, jeg vil også købe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår dig godt :) jeg synes også de er meget smukke dem med farvet baggrund.

   Slet
 5. Gaver der overrasker er de bedste. Og du har virkelig lagt tanke bag gaven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep jeg har faktisk lidt et problem med at overtænke når jeg først går i gang :

   Slet
 6. Han er dygtig ham Carsten;)

  Fint billede du har valgt- det har utrolig meget udtryk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er fuldstændig enig i det hele :)

   Slet
 7. Det er virkelig en god gave:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og jeg var slet ikke i tvivl om at Thomas blev glad.

   Slet
 8. Det var da en dejlig gave både at give og at få. :)

  Jeg ville også blive lykkelig for en af hans tegninger...

  SvarSlet
 9. Hans streg er så fed! Super god gaveidé...

  Jeg vil også tillade mig at gøre lidt "reklame" for min blog, da Jeg er "ny pige i klassen" her på cyperspace:

  yberalles.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, hjertlig velkommen jeg kigger ind :)

   Slet
 10. Hej Heidi.
  Har slet ikke fået skrevet på det fine indlæg her, kun på insta. :)
  Carsten blev rigtigt glad for de søde ord. Han siger at hende Heidi har den helt rigtige indgangsvinkel til at forholde sig til kunst. Det handler nemlig om at kunne tænke lidt dybere tanker, at tage det et skridt videre og undre sig, finde på historier om hvad og hvem disse personer er og hvad de har oplevet. ET eller andet har de oplevet siger han... :)

  Jeg er bare glad for at I er glade for den... :)

  SvarSlet
 11. Vi er så glade for den.

  Jeg var jo som sagt ikke helt så betaget som Thomas helt fra starten. Jeg har ALTID været meget imponeret, men vist ikke helt taget mig tid til at se ordentlig efter hvor meget de egentlig indeholder. Men særligt efter jeg har lært flere af dem at "kende" ved at "granske" dem er jeg blevet helt afhængig. Jeg ELSKER når der dukker en ny personlighed op på insta. Jeg er virkelig blevet betaget af alle de spændende mennesker :)

  SvarSlet